Peter Simon Správy

Pätica článkov, ktorú neprehliadnite: Témy, ktoré cez týždeň bodovali najviac

Obzrite sa spolu s nami za končiacim sa týždňom. Aké články počas neho na našom portáli získali najväčšiu pozornosť. Prinášame vám ich pekne pokope.

Ilustračný obrázok k článku Pätica článkov, ktorú neprehliadnite: Témy, ktoré cez týždeň bodovali najviac
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

TOTO ste o nich zrejme netušili

Dediny okolo nášho mesta skrývajú všakovaké známe i menej známe zaujímavosti, ktoré sa rozhodne oplatí vidieť na vlastné oči.

Zdroj: Andrea Gibasová

Matej Tóth v Rožňave

Základná škola na ulici Pionierov v Rožňave hostila vzácnu návštevu. Deti sa na príchod hosťa poriadne pripravili. Ako informuje stránka spomínanej školy, v utorok, 10. októbra 2017 v popolud­ňajších hodinách navštívil školu známy slovenský atlét Matej Tóth.

Zdroj: ZŠ Ul. pionierov 1, Rožňava

Smutné zábery na našu niekdajšiu pýchu

Východ Slovenska je plný krás a bohaté zážitky nám ponúkajú aj lokality neďaleko Rožňavy. Inšpirujte sa našimi tipmi v seriáli o najzaujímavejších historických stavbách v okolí Rožňavy. Niektoré už chátrajú, avšak o to sú pre oko nadšenca zaujímavejšie. K väčšine sa môžete vybrať aj vy, a tak sa aspoň kúsok preniesť do časov minulých.

Zdroj: Čierne diery

Nový poslanec rožňavského parlamentu Takáč

Ľubomír Takáč zložil na zastupiteľstve poslanecký sľub. Prečítajte si, čo sa bude snažiť presadiť v zbytku volebného obdobia.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Úchvatné zábery Dediniek a okolia

Do jesenných farieb sa už prezliekol aj náš región. S pestrosťou jesenného obdobia sa stretávame doslova na každom kroku. Rána sprevádzajú rôzne inverzie a hmly. Polia sú už pripravené na zimný odpočinok. Toto všetko sa snaží zachytiť na fotkách aj Štefan Polgári z nášho regiónu, s ktorého zábermi ste sa už na našom portáli stretli.

Foto: Štefan Polgári

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM