Peter Simon Správy

Čo priniesol týždeň? Pozrite si päť najklikanejších tém

Ak ste sa v uplynulých dňoch nestíhali venovať nášmu spravodajstvu, nevadí. Prinášame vám súhrn piatich najklikanejších tém nášho portálu z celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Čo priniesol týždeň? Pozrite si päť najklikanejších tém
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Body ostali v Rožňave

Diváci videli kvalitný futbal plný zaujímavých streleckých šancí. Tentoraz boli v lepšej kondícii hráči klubu MFK Rožňava. V druhom kole 3. ligy na domácom trávniku súpera poslali domov s dvojgólovým stavom. Rožňava neinkasovala ani jeden.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

FOTO a VIDEO priamo z požiaroviska!

Hasiči vo štvrtok, 3. augusta 2017 likvidovali veľký lesný požiar, ktorý vypukol severne od obce Gemerská Poloma v Rožňavskom okrese.

Zdroj: TASR

Fico veľmi jasne o R2 a Soroške

Výstavba rýchlostnej cesty R2 smerom od Zvolena na Košice bude pokračovať tak, ako je to naplánované v programovom vyhlásení vlády. Zhodli sa na tom dnes počas rokovania koaličnej rady lídri vládnych strán Smeru-SD, SNS a Mosta-Híd.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Gemerskej pyramíde odzvonilo

Známa stavba na Gemeri sa rozoberá. Ťažká technika a robotníci sa pasujú s tisíckami tehál. Atrakcia, ktorú každoročne pri Rožňave v obci Dlhá Ves navštívilo veľké množstvo ľudí, je už minulosťou. Priamo na mieste sme zisťovali, že prečo.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Krásnohorské hradné hry

V Krásnohorskom Podhradí v okrese Rožňava sa dnes konajú Krásnohorské hradné dni. Podujatie spája stredovekú tradíciu, staré kultúrne zvyklosti a súčasnosť. Návštevníci budú môcť podľa organizátorov pod stredovekým hradom Krásna Hôrka prežiť celé tisícročie histórie ľudstva.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM