Aktualizované Peter Simon Šport

Body ostali v Rožňave: Súper cestoval domov s prehrou, FOTO a VIDEO

Rožňavčania na domácom trávniku privítali Bardejovskú Novú Ves. Hra skončila víťazstvom pre futbalistov z Rožňavy.

Ilustračný obrázok k článku Body ostali v Rožňave: Súper cestoval domov s prehrou, FOTO a VIDEO
58
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Peter Simon / Zdroj: Facebook

Diváci videli kvalitný futbal plný zaujímavých streleckých šancí. Tentoraz boli v lepšej kondícii hráči klubu MFK Rožňava. V druhom kole 3. ligy na domácom trávniku súpera poslali domov s dvojgólovým stavom. Rožňava neinkasovala ani jeden.

„Po výbornom a zodpovednom výkone sme v našej domácej premiére zaslúžene vyhrali. Pred slušnou diváckou kulisou sa hral dobrý, férový zápas s úspešným koncom pre nás,“ píšu futbalisti na svojom facebooku bezprostredne po zápase.

MFK Rožňava – Milénium Bardejovská N. Ves 2:0 (1:0)

  • Góly: Gallo, Ďuriček
  • Zostava: Pulen – Ďuriček, M. Gere, Ištok, Babik – Koretsky, Szkokan, P. Gere – Gallo, Štyvar, Figúr
  • Striedali: Havko, Sappanoš

Strelec gólu, Kubo Ďuríček bezprostredne po hre uviedol, že do prvého domáceho treťoligového zápasu Rožňavčania vstupovali plní odhodlania získať prvé 3 body.

„Už hneď v 10-tej minúte sa nám podarilo streliť gól, po krásnej individuálnej akcii Miloša Gala ml. Hneď na to sme po spornom momente v šestnástke mohli kopať pokutový kop, no nebol odpískaný. Hostia si v prvom polčase nevypracovali žiadnu vážnu šancu. Do druhého polčasu sme vstupovali s tým, že tento zápas už nemôžeme prehrať, a ak sa nám podarí, tak pridať ešte nejaký ten gól. Vypracovali sme si mnoho sľubných príležitostí, no padlo to tam až mne, po vydarenom brejku,“ hovorí futbalista.

Ako doplnil, po tomto góle podľa jeho slov hrali Rožňavčania trošku nedisciplinovane a hnali sa za ďalšími gólmi, no už žiaden nepridali. „Hostia hrozili len zo štandardných situácií, po jednej z nich sa vyznamenal výborným zákrokom Gejza Pulen, ktorý si udržal čisté konto. S výsledkom 2:0 sme celkom spokojní, dôležité sú 3 body. V extrémne horúcom počasí si na štadión našlo cestu pekných vyše 500 divákov, ktorí nás počas celého zápasu veľmi pekne povzbudzovali a hnali za lepším výsledkom, za čo sme im veľmi vďační,“ dodal pre Rožňava24.sk Jakub Ďuríček.

Obrazom: MFK Rožňava - Milénium Bardejovská N. Ves 2:0
58
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM