Peter Simon Správy

Čo oslovilo Rožňavčanov najviac? Prehľad TOP správ uplynulého týždňa!

Stále vás informujeme o aktualitách, ktoré sa odohrali v Rožňave a prinášame vám aj množstvo zaujímavostí o meste. Čo vás aktuálne najviac oslovilo uplynulý týždeň? To zistíte, ak si pozriete náš prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Čo oslovilo Rožňavčanov najviac? Prehľad TOP správ uplynulého týždňa!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Po špičkovom výkone prišel zvrat

Tomáš Ondrej so Škodou Fabia WRC XIQIO Racing Teamu na Dobšinskom kopci 2016 dosahovanými časmi zaujal všetkých divákov a jednoznačne ovládol skupinu A. Po pretekoch však prišlo nečakané vylúčenie. Kompetentní prehovorili.

Nehoda motorkára na trati

Mladý motorkár potreboval urgentný zásah záchranárov. Jazdec motocrossu po páde ostal ležať na zemi. Muž po nešťastnom páde z motocykla utrpel zranenia hlavy a dolnej končatiny. Počas zásahu bol pri vedomí.

Fotky, ktoré hovoria za všetko

Pripravili sme galériu fotiek od Krásnohorského Podhradia až po Úhornianské jazero. Zábery, v našej galérii mapujú jazdu cez Pačanský kopec až k vodnej nádrži.

Dopravná nehoda neďaleko Rožňavy

Na začiatku obce Brzotín neďaleko Rožňavy sa popoludní odohrala dopravná nehoda. Na mieste zasahovali záchranné zložky aj polícia. Jedno z vozidiel narazilo do odparkovaného na kraji cesty. Vozidlá po zrážke ostali na ceste. Pokrčené a zdemolované plechy všade navôkol. Na miesto ihneď vyrážali hasiči a aj záchranári, keďže na operačné stredisko bolo nahlásené aj zranenie maloletej osoby z jedného auta.

Úžasný výhľad

Tipov na výlet po Slovensku je mnoho. Čo tak si zájsť na niektorú z vyhliadkových veží a užiť si úžasný výhľad? Prinášame vám podrobné informácie o niekoľkých v našom okolí. Nechýba medzi nimi ani jedna vyhliadková veža z nášho blízkeho okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM