Peter Simon Správy

5 správ, ktoré najviac oslovili rožňavských čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke

Aj uplynulý týždeň sme pre vás mapovali situáciu v Rožňave a aj v okolí. A niektoré témy našich čitateľov oslovili až nadpriemerne. Pozrite si, čo rezonovalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku 5 správ, ktoré najviac oslovili rožňavských čitateľov: Pozrite si to v jednej kocke
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Čo mladé dievčatá najčastejšie privádza k dverám gynekologickej ambulancie, sme zisťovali u známeho lekára z Rožňavy. Attila Anna nám okrem toho, prezradil aj najdojímavejšie momenty z jeho ambulancie. Najmladšia tehotná tínedžerka v našom meste mala len 13 rokov!

Čítajte tu: Gynekológ Attila Anna otvorene: Tieto problémy trápia mladé dievčatá v Rožňave najčastejšie!

Zrážka dvoch motorových vozidiel pre vjazdom do nášho mesta si vyžiadala, podľa policajnej správy, žiaľ aj zranenie. Takto muži zákona opisujú haváriu. Škoda na vozidlách bola podľa nej predbežne odhadnutá na 5000 €. Ako následne dodala hovorkyňa, pri dopravnej nehode sa ľahko zranil vodič vozidla zn. Seat.

Čítajte tu: FOTO priamo z miesta nehody: Čelná zrážka pred Rožňavou, jeden zranený!

Aj napriek tomu, že hubárska sezóna nepatrila tento rok medzi najlepšie, aspoň na jeseň si milovníci lesných plodov prídu na svoje. Huby sa rozrástli aj v okolí Rožňavy. Gabriel si naplnil touto dobrotou za pár hodín celý košík.

Čítajte tu: FOTO: Huby konečne rastú, úlovok Rožňavčana môžeme len ticho závidieť!

Nie tak dávno sme písali o tom, že postavenie Rožňavy v súťaži o najkrajšie mesto je skôr na hanbu, veci sa však vzápätí začali meniť. Rožňavčania a ľudia milujúci toto mesto to nenechali len tak a takto sa to premietlo do priebežného rebríčka. Rožňava atakuje…

Čítajte tu: Súťaž o najkrajšie mesto o pár dní končí: Rožňava sa vyšplhala až na takúto priečku!

Ľudia poberajúci dávku v hmotnej núdzi si ju budú musieť odpracovať aj počas zimných mesiacov. Obce a mestá už zabezpečujú pre pracovníkov nákup obuvi a zatepleného oblečenia. V zime budú ľudia udržiavať chodníky, ale aj pomáhať v rôznych zariadeniach.

Čítajte tu: Pre poberateľov dávok v hmotnej núdzi bude práca aj na zimu: TOTO budú robiť!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM