Peter Simon Kultúra

Pomôcka, ktorú ocení každý Rožňavčan: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste a okolí

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Rožňavčania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Pomôcka, ktorú ocení každý Rožňavčan: To NAJ, čo sa bude diať počas víkendu v meste a okolí
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Kino APOLLO

4. február 2016 od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Podfukári – krimi thriller USA / Francúzsko 2013 116 min. Vstupné 2 eurá Réžia: Louis Letterier Hrajú: Jesse Eisenberg, Morgan Freeman, Woody Harrelson, Mélanie Laurent, Mark Ruffalo, Michael Caine, Dave Franco, Isla Fisher. Podfukári sú dve predstavenia v jednom, ktoré by si nemal nechať ujsť milovník neuveriteľných kúzelníckych trikov, ani milovník dobrého filmu. Skupina špičkových iluzionistov v grandióznom predstavení a zároveň napínavej hre na mačku a myš s FBI a skorumpovanými finančníkmi. Skvelo napísaný scenár dofarbuje výborná hudba.

Electro vodka night party

5. február 2016 od 20:00 hod., Times club, Rožňava
Piatok večer vás opäť čakajú v Times clube pri skvelej hudbe s rezidentom DJ SAMURAJOM a novinkami zo sveta tanečnej hudby. Prvých 100 návštevníkov má NICOLAUS vodku zadarmo! Vek nad 30 rokov vstup zadarmo!

DOBŠINSKÁ ZIMA 2016

6. február 2016 od 10:00 hod., Dobšiná
Tradičné automobilové preteky lákajú aj tento rok. Podujatie je súčasťou Mini Rally Cupu. Toto je umiestnenie jednotlivých rýchlostných skúšok: RS1 Vlčia Dolina – Podkova, RS2 Vyšná Maša – Žrebčín, RS 3 Eurobus, RS 4 -Dobšiná – Tri ruže.

ABBORN – KEĎ CHARITA MÁ CVENG!

6. február 2016 od 18:00 hod., Divadlo ACTORES, Rožňava
Milujete hudbu skupiny ABBA? Divadlo Actores a Oz Rehamenta vás pozývajú na live koncert najlepšej slovenskej revival formácie ABBORN a to 6.2.2016 o 18­.00 v rámci večera – KEĎ CHARITA MÁ CVENG. Vstupné: predpredaj: 10 eur a v deň koncertu: 12 eur.

Fašiangový bál v Betliari

6. február 2016 od 17:00 hod., Kultúrny dom, Betliar
Obec Betliar organizuje pre širokú verejnosť poriadny Fašiangový bál. Okrem dobrej zábavy nebude určite chýbať množstvo nezabudnuteľných zážitkov a masiek.

Detský karneval v Betliari

7. február 2016 od 15:00 hod., Kultúrny dom, Betliar
Obec Betliar organizuje pre širokú verejnosť a hlavne najmenších parádny detský karneval bál. Okrem dobrej zábavy nebude určite chýbať množstvo nezabudnuteľných zážitkov a masiek.

POLEPETKO

7. február 2016 od 16:00 hod., Kultúrny dom, Dobšiná
Divadlo Cliperton uvedie v Dobšinej známu rozprávku pod názvom Polepetko. Polepetko je rozprávka pre deti a mládež. Jej autorom je slovenský spisovateľ, scenárista a publicista Peter Stoličný.

O víle a škriatkovi

7. február 2016 od 15:00 hod., Divadlo ACTORES, Rožňava
Podujatie „O víle a škriatkovi“ je milým príbehom, ktorý je plný prekvapení a nezbedného chichotania. Škriatok a víla v ňom poodhalia tajomstvá prírody. Vstupné: 2,5 eur.

Kino APOLLO

7. február 2016 od 19:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Anton Srholec – dokument Slovensko 2015 96 min. Vstupné 2 eurá Réžia: Alena Čermáková. Otec António a jeho odkaz pre všetkých práve mesiac po jeho úmrtí. Dokumentárny film o životnej ceste Antona Srholca, človeka, ktorý nikdy neopustil svoje zásady – milovať ľudí a Boha napriek životným okolnostiam a bojovať za lepší svet.

Môže vás zaujímať: Od kolies budú opäť odlietavať spŕšky blata: Chystá sa už 14. ročník Dobšinskej zimy

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM