Peter Simon Správy

Témy z Rožňavy: Na tieto počas týždňa čitatelia klikali najviac

Obzrite sa veľmi šikovným spôsobom za končiacim sa týždňom aj vy. Prinášame vám články, ktoré počas neho naši čitatelia klikali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Témy z Rožňavy: Na tieto počas týždňa čitatelia klikali najviac
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Začala zimná sezóna

Klzisko svoje brány pre nadšencov korčuľovania tento rok otvorilo v piatok, 2. decembra o 14:00 hod. Priaznivci sa mohli tešiť na dobre pripravený ľad. Nechýba tradičný bufet, ktorý ponúka okrem chutných párkov v rožku aj rôzne maškrty, známe pelendreky, nápoje a čaj s rumom.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Pravá sviatočná atmosféra v Rožňave

Na trhoch, ako už tradične, našiel každý to svoje. Tovar ponúkalo niekoľko desiatok stánkov, ktoré boli rozložené po celom rožňavskom námestí. Od remeselníckych výrobkov, až po medovníky, či chutné varené víno, ktoré určite zahrialo. V meste prevládala pravá vianočná atmosféra.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Silica udivuje aj v zime :)

Známa obec pri Rožňave, ktorá je priam spätá s prírodou. Taká je Silica, týčiaca sa na vrchu planiny. Pozrite si, ako to tam vyzerá v tieto dni.

Foto: Petr Hanzlíček

Rožňava má ďalší rekord

Pocta pre nášho Mikuláša. To, že tento rok vyčaroval deťom radosť už po 42. krát sa dostalo do Knihy slovenských rekordov. Pozrite si fotky a video :)

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Nemocnica otvorila novú pôrodnicu

Tradičné pôrodné sály nahradili komfortné pôrodné izby. Čo na to primár oddelenia Igor Seres? Pozrite si foto z každého uhla.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM