Peter Simon Správy

Máte to pekne pokope: Témy, ktoré počas týždňa bodovali u čitateľov najviac

Pozrite si ich aj vy. V jednom balíku vám prinášame témy, na ktoré počas tohto týždňa čitatelia nášho portálu klikali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Máte to pekne pokope: Témy, ktoré počas týždňa bodovali u čitateľov najviac
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Okamžite vyrazili a…

Policajti nezaváhali a ihneď vyrazili na miesto. Muž, podľa policajnej správy, na políciu zatelefonoval, že sa chce zabiť. Ako sa to skončilo?

Rožňavu a okolie ovládli desiatky nablýskaných veteránov

Počas uplynulého víkendu opäť prebehlo v Rožňave obľúbené Stretnutie veteránov. Nejde pritom o klasický zraz a prehliadku vozidiel. Zaujímavosťou podujatia bola aj prehliadka okolia, určená pre majiteľov. Samozrejme pri jazde našim okresom sa nostalgický pohľad na krásne, staré vozidlá naskytol nejednému obyvateľovi Gemera.

Foto: Peter Burkovský / Zdroj: Dnes24.sk

Virtuálna prehliadka známej jaskyne pri Rožňave

V Národnom parku Slovenský raj, neďaleko baníckeho mestečka Dobšiná, sa nachádza najväčšia ľadová jaskyňa na Slovensku – Dobšinská ľadová jaskyňa. Charakterom zaľadnenia patrí medzi najvýznamnejšie jaskyne na svete. Verejnosti bola sprístupnená už roku 1871. Ako prvá v Európe bola v roku 1887 elektricky osvetlená.

Zdroj: TASR

Kúpalisko v Rožňave sa už pripravuje na prvých návštevníkov

Slnečné lúče začínajú priostrovať a všetci sa tešíme len na jedno – kedy sa zrelaxujeme na slniečku, či osviežime v bazénoch. Zisťovali sme, kedy kúpalisko v Rožňave otvorí svoje brány.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavská transfúzka s akútnou prosbou

Nemocnica s poliklinikou sv. Barbory v Rožňave naliehavo vyzýva darcov krvi všetkých skupín, aby prišli vzácnu tekutinu darovať. Tieto skupiny chýbajú.

Zdroj: TASR

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM