Peter Simon Krimi

Policajti zo Štítnika zaznamenali zúfalý hovor: Okamžite vyrazili a...

Policajti nezaváhali a ihneď vyrazili na miesto. Muž, podľa policajnej správy, na políciu zatelefonoval, že sa chce zabiť. Ako sa to skončilo?

Ilustračný obrázok k článku Policajti zo Štítnika zaznamenali zúfalý hovor: Okamžite vyrazili a...
Zdroj: Policajný zbor SR

Marek Hlaváč (vľavo) a Marcel Gallo z Obvodného oddelenia PZ Štítnik išli preveriť oznam muža, ktorý uviedol, že si ide pustiť plyn a zabiť sa. „Keďže nikto nereagoval na snahu policajtov skontaktovať sa s týmto mužom, ktorý bol v priamom ohrození života, naši kolegovia vošli do domu.“ informuje oficiálna facebooková stránka polície.

Ako ďalej uviedla polícia, v kuchyni na zemi našli nehybne ležať muža a v miestnosti bolo cítiť veľké množstvo plynu. Jeden z policajtov okamžite povypínal zapnuté všetky štyri plynové horáky, z ktorých syčal plyn. Muža dostali von z domu, bol v bezvedomí.

„Nakoniec sa ho im podarilo prebrať. Dali ho do stabilizovanej polohy, podopreli mu hlavu, aby sa mu lepšie dýchalo. Plyn bol cítiť až na ulici. Policajti pootvárali okná a dvere na dome, skontrolovali plynové spotrebiče, aby nedošlo k výbuchu. Po príchode pracovníkov RZP, už muž reagoval a snažil sa komunikovať. Záchranári mužovi poskytli prvotné vyšetrenia a previezli do rožňavskej nemocnice,“ píše sa na oficiálnej facebook stránke polície.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM