Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Dámy, chcete sa nechať prekvapiť k MDŽ? Zájdite ešte v piatok alebo sobotu do Veselej Farmy!

Vedeli ste, že počiatky Medzinárodného dňa žien siahajú až do New Yorku a roku 1908? Robotníčky v tamojších textilných závodoch protestovali 8. marca proti zlým pracovným podmienkam. O tri roky na to uzrel svetlo sveta prvýkrát sviatok všetkých žien.

Ilustračný obrázok k článku Dámy, chcete sa nechať prekvapiť k MDŽ? Zájdite ešte v piatok alebo sobotu do Veselej Farmy!
Zdroj: Dnes24.sk

Odvtedy sa Medzinárodný deň žien postupne rozšíril do rôznych kútov sveta a na území Slovenska sa po prvýkrát oslavoval v roku 1921. Oficiálne uznaný Organizáciou spojených národov bol v roku 1975. Na MDŽ sa muži aj rôzne inštitúcie snažia prekvapiť a potešiť nežnejšie pohlavie všakovakými pozornosťami.

Bez prekvapenia dámy neodídu, ani keď v piatok alebo v sobotu vkročia do Veselej Farmy. Táto nedávno otvorená rožňavská predajňa s čerstvými a zdravými BIO potravinami tak pokračuje v trende, ktorý si stanovila pri otvorení.

„S našimi zákazníkmi si chceme vytvoriť osobný vzťah, aby sa v našej predajni cítili ako doma. Okrem toho, že sa stále snažíme vylepšovať ponúkaný sortiment, ich chceme taktiež neustále prekvapovať. MDŽ je sviatok všetkých skvelých žien a pre dámy, ktoré k nám v piatok alebo v sobotu zavítajú, máme pripravené prekvapko,“ prezradila prevádzkovateľka Veselej Farmy Madeleine Šebeňová.

Poodhaliť o aké prekvapenie ide, však už nechcela. Veselá Farma otvorila svoje brány 7. februára, odvtedy pripravila valentínske špeciality aj akcie pre zaľúbené páriky a do predajne zavítal tiež známy český špecialista na koreniny, ktorý návštevníkom servíroval ochutnávky. „No to je len začiatok, máme kopec nápadov a plánov,“ poznamenala prevádzkovateľka.

Nuž, dámy, ak nechcete riskovať a čakať, že vás prekvapí váš partner alebo iný blízky chlap, zájdite pred nedeľou do Veselej Farmy. Alebo naopak. Páni, ak nemáte pre svoju polovičku pripravené žiadne prekvapko, zoberte ju do Veselej Farmy a tam to za vás vyžehlia :).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM