Správy

ŽSR opravia železničné priecestie v obci Gočovo. Vieme, kedy rátať s obmedzeniami

Železničné priecestie pri železničnej zastávke Gočovo križuje cestu I. triedy a oprava si vyžiadala 50 m obchádzku, ktorá je vyznačená dopravným značením.

Ilustračný obrázok k článku ŽSR opravia železničné priecestie v obci Gočovo. Vieme, kedy rátať s obmedzeniami
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková, Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) v dňoch 20. až 23. júna v čase od 8:00 hod. nepretržite a posledný deň do 14:00 hod. vykonajú v traťovom úseku Nižná Slaná – Vlachovo, na žel. trati Rožňava – Dobšiná, v km 62,534 opravu železničného priecestia s JIČ (jedinečným identifikačným číslom) SP1590.

Železničné priecestie pri železničnej zastávke Gočovo križuje cestu I. triedy a oprava si vyžiadala 50 m obchádzku, ktorá je vyznačená dopravným značením. Na trati nie je prevádzkovaná osobná železničná doprava.

Zamestnanci ŽSR opotrebovanú priecestnú konštrukciu zdemontujú, nahradia novou drevenou konštrukciou a zriadia nové koľajové lôžko. Následne asfaltovaním zabezpečia požadovanú bezpečnosť a kvalitu prejazdu.

ŽSR prosia účastníkov cestnej premávky o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami, ku ktorým dôjde v dôsledku opravných prác na železničnom priecestí a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní dopravného značenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM