Peter Simon Krimi

Zrážka motorkára (25) s dáciou: Čo sa vlastne stalo?

V obci Brzotín neďaleko Rožňavy sa zrazilo auto s motorkou. Na mieste udalosti zasahovali záchranné zložky. Polícia prezradila okolnosti zrážky.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka motorkára (25) s dáciou: Čo sa vlastne stalo?
Zdroj: Hasičský záchranný zbor

Ako uviedla hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová, dňa 25. júna 2016 o 12:15 hod. došlo na Mariássyho námestí v obci Brzotín v okrese Rožňava k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom zn. Dacia, ktoré viedol 69-ročný Rožňavčan a motocyklom zn. Suzuki, ktorý viedol 25-ročný vodič z okresu Rožňava.

„Podľa doterajších zistení vodič zastavil s osobným vozidlom Dacia na autobusovej zastávke pri pravom okraji cesty v smere na Plešivec, pričom sa následne chcel s vozidlom otočiť naspäť na Rožňavu. Pri otáčaní mu do prednej časti vozidla narazil motocykel, ktorého vodič viedol cez Mariássyho námestie po ceste v smere od Rožňavy na Plešivec. Vodič motocykla po náraze spadol na vozovku. Pri dopravnej nehode sa vodič motocykla zranil ťažko, vodič dacie zranenia neutrpel,“ prezradila Mésarová.

Ako dodala, požitie alkoholických nápojov u oboch vodičov zistené nebolo. „Vodič motocykla jazdil na motocykli bez evidenčného čísla vozidla a taktiež bez príslušného vodičského oprávnenia na daný typ motocykla. Pri dopravnej nehode na vozidlách bola škoda vyčíslená predbežne na 3 000 eur. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia rožňavských dopravných policajtov OR PZ RV,“ uviedla na záver Jana Mésarová.

Čítajte tiež: Nehoda v Brzotíne: Motorkár skončil v nemocnici!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM