Radka Deckerová Basketbal

Po vyrovnanom zápase prišiel výprask! Trénerka: Dievčatá neposlúchali nohy ani rozumček

Do Popradu cestovali s veľkým rešpektom ku súperkám, vedeli že majú skúsenejšie hráčky plné dravosti.

Ilustračný obrázok k článku Po vyrovnanom zápase prišiel výprask! Trénerka: Dievčatá neposlúchali nohy ani rozumček
Foto: Radka Deckerová

„V kútiku duše som si hovorila, že keď budeme zodpovedne brániť a šťastie sa len trošičku prikloní na našu stranu, že môžeme prekvapiť a že to bude dobrý zápas,“ prezradila trénerka Buzinkayová.

POPRAD : MBK REGION RV 70 : 63
/ 16 : 17, 22 : 7, 12 : 20, 20 : 17 /

Streľkyne: Krajcová 14, Ducková 13, Číšková 10, Šimková 10, Straková 6, Baštáková 5, Gyenesová 2, Kováčová 2, Oravcová 1

Celý zápas sa niesol v duchu možnej výhry, hráčky dali zo seba všetko a bojovali až do poslednej sekundy. Plnili svoje pokyny, boli statočné, súperky potrápili aj postrašili. V tomto zápase podali hráčky skutočne dobrý výkon.

POPRAD : MBK REGION RV 107 : 38
/ 29 : 9, 27 : 10, 33 : 10, 18 : 9 /

Streľkyne: Šimková 9, Straková 6, Číšková 4, Gyenesová 4, Kostková 4, Oravcová 2, Baštáková 2, Muňáková 2, Kerekešová 2, Krajcová 1

Druhý zápas im však nevyšiel podľa ich predstáv. Po 15 min. prestávke do zápasu nastúpilo úplne iné družstvo. Nie nadarmo sa hovorí, že každý zápas je iný. Hra bola bez duše, bez energie, nič sa nedarilo neposlúchali ani nohy, ani ruky ani ich rozumček no proste absolutne nič. Po dobrom prvom zápase, dopadla na hráčky kríza. Není to žiadna tragédia, na zlý zápas treba čo najskôr zabudnúť, s hlavou hore musíme húževnato sa na ďalšie zápasy pripravovať. Človek sa predsa účí a naberá skúsenosti na vlastných chybách.

„Excelovali hráčky Angi Ducková, Kika Šimková a Adrika Číšková ako aj v obrane tak aj v útoku. Svoj dobrý priemer uhrali aj hráčky Zuzka Baštáková, Sisa Oravcová a Terka Krajcová. Značne nám chýbali Scarlett Krajlíková a Paťa Hromjaková, ktoré s nami necestovali“ dodala trénerka.

Zdroj: basketroznava.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM