Peter Simon Šport

Žiaci zo ZŠ Zakarpatská na Majstrovstvách Slovenska v malom futbale: Ako sa im darilo?

Majstrovstvá Slovenska sa konali na krásnom štadióne v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Žiaci zo ZŠ Zakarpatská na Majstrovstvách Slovenska v malom futbale: Ako sa im darilo?
Zdroj: ZŠ akad. Jura Hronca

FINÁLE – MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKA

„Hrajú nás tisíce, víťazíme všetci!" Taká je nosná myšlienka známeho Cup-u, ktorá povzbudzuje malých futbalistov, aby do turnaja a celých Majstrovstiev Slovenska v malom futbale vstúpili s odhodlaním, prísnou disciplínou, ale aj s chuťou zvíťaziť.

Do Finále totiž postúpia iba tí najlepší z najlepších. A žiaci zo ZŠ Zakarpatská 12 v Rožňave tam boli! Z celkového počtu základných škôl 936 skončili na krásnom 7. mieste.

„Majstrovstvá Slovenska sa konali na krásnom štadióne v Poprade, kde okrem zápasov deti mali aj množstvo sprievodného programu. Turnaj sa konal dva dni a druhý finálový deň sa detičky stretli aj s patrónom celého turnaja Marekom Hamšíkom, s ktorým sa mohli odfotiť a získať jeho podpis s venovaním,“ povedala Eva Bistrická zo ZŠ Zakarpatská 12.

Mišo to dal

Mišo Adamko, žiak 6.C triedy zo ZŠ Zakarpatská 12 v Rožňave, nás nesklamal ani na celoslovenskom kole biologickej olympiády kategórie E v odbore zoológia. Ako informovala Eva Bystrická, v konkurencii najlepších zoológov, víťazov krajských kôl BIO E sa umiestnil na výbornom 3. mieste a doniesol si bronzovú medailu.

Zdroj: ZŠ akad. Jura Hronca
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM