Peter Simon Rôzne

Žiaci z Podhradia v korunách stromov: Tie výhľady musíte vidieť! FOTO

Chodník v korunách stromov otvorili len pred niekoľkými dňami, no žiaci zo základnej školy v Krásnohorskom Podhradí ho už stihli aj navštíviť. Pozrite si ich zábery, stoja za to ;)

Ilustračný obrázok k článku Žiaci z Podhradia v korunách stromov: Tie výhľady musíte vidieť! FOTO
60
Galéria
Zdroj: ZŠ Krásnohorské Podhradie

Pocit ako vták

Chodník je zakončený špirálovitou, 32 metrov vysokou vyhliadkovou vežou s panoramatickou podestou. V strede podesty je umiestnená pochôdzna sieť. Pohľad pod chodidlá je len pre tých odvážnejších bez strachu z výšok.

Chodník je v celej dĺžke bezbariérový so stúpaním 2 – 6 percent a vhodný pre seniorov aj pre malé deti a rodiny s kočiarmi. Na chodníku je niekoľko adrenalínových a edukačných zastávok, ktoré zaujímavou formou informujú turistov o miestnej prírode, lese a živote v ňom. Pre návštevníkov, ktorí sa chcú o faune a flóre tunajších krásnych lesov dozvedieť viac je priam ako stvorený.

Zažili dobrodružstvo

To využili aj žiaci zo základnej školy v Krásnohorskom Podhradí. Na miesto sa odviezli autobusom a dobrodružstvo mohlo začať.

Pozrite si desiatky fotiek, ktoré na svojom výlete zhotovili. Stoja naozaj za povšimnutie.

Ako prezradil riaditeľ, chodník je unikátny, meria viac ako 600 metrov. Najkrajší výhľad je z 32 metrov vysokej veže. Trasa vedie lesom a lemujú ju informačné tabule. Z výšky sme mohli spoznávať lesy, živočíchy aj rastliny, ktoré k nim patria.

Obrazom: Žiaci z Krásnohorského Podhradia v korunách stromov
60
Galéria
Zdroj: ZŠ Krásnohorské Podhradie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM