Peter Simon Správy

Zažite valentínske čaro so svojou polovičkou: 5 romantických miest v Rožňave a okolí

Už zajtra, konkrétne 14. februára, je tu symbolický deň pre zaľúbených. Sviatok svätého Valentína si môžete v Rožňave vychutnať na rôznych miestach.

Ilustračný obrázok k článku Zažite valentínske čaro so svojou polovičkou: 5 romantických miest v Rožňave a okolí
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Čo iné vymyslieť ako návštevu kina či večeru v reštaurácii? Sviatok všetkých zaľúbených sa blíži, a tak Vám prinášame ponuku tipov, kam si v tento deň vyraziť. Na svoje si prídu starší i mladí, milovníci tradičných i netradičných osláv tohto krásneho sviatku.

Nazrieť do histórie lások môžete v Betliari

Tu okrem prechádzky historickým parkom môžete v deň zamilovaných nazrieť do histórie rodu Andrássyovcov. 14. februára sa totiž uskutočnia špeciálne večerné prehliadky kaštieľa Betliar s kurátormi na tému lásky v aristokratických kruhoch. Na večernej prehliadke budete mať napríklad jedinečnú príležitosť odfotografovať sa na historickej sedacej súprave z 19. storočia s kvetinovou a valentínskou dekoráciou. To by bola fotka do rámika, no nie?

Indiánske jazero

Neďaleko centra je takzvané Indiánske jazero, ktoré vyhľadávajú na relax nielen Rožňavčania. Je to skvelé miesto na spoločnú romantickú prechádzku. Rožňavčania to majú priamo z centra len na skok, avšak na bežný ruch mesta tam určite zabudnete. Príroda a voda Vašej prechádzke dodá ten pravý romantický šmrnc.

Veríme, že Vás naša ponuka ako stráviť tento sviatok so svojou polovičkou oslovila a jedno z týchto miest bude tým, ktoré navštívite a strávite na ňom romantické chvíle.

Pozrite si pôvaby spomínaného Betliara v zimnom šate na VIDEU…

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM