Správy

Zamrznutá krajina a krásne výhľady navôkol: FOTO priamo z Volovca

Počasie sa na Volovci vyšantilo. Ak neobľubujete turistiku, tak sa s nami teraz preneste kliknutím priamo na jeho vrch - Skalisko :)

Ilustračný obrázok k článku Zamrznutá krajina a krásne výhľady navôkol: FOTO priamo z Volovca
0
Galéria
Zdroj: FB - Volovec

Tohtoročná zima síce nie je taká, na akú sme boli v minulosti zvyknutí a sneh absentuje aj na Gemeri. No vo vyššie položených zákutiach okresu ho môžeme nájsť. Výnimkou nie je nebol ani Volovec,

Vyzerá to tam ako v poriadnej zimnej rozprávke. Sneh a mráz sa postarali o krásne výtvory prírody. Okrem toho sa fotografovi naskytli aj parádne výhľady.

Príroda je krásna a vo svojich zákutiach nám ponúka aj krásne obrazy, ktoré vyzerajú ako maľované.

Ak nepatríte k nadšencom turistiky a radšej sa pozeráte na zimu z okna bytu, tak vám stačí jedno kliknutie a rázom sa prenesiete na Volovec :)

Volovec, vrch vo Volovských vrchoch sa nachádza sa v rožňavskom okrese medzi mestom Rožňava a obcou Betliar. Jeho najvyšším bodom je skalné bralo Skalisko s kruhovým výhľadom na hornatú časť východného Slovenska. Na severozápade vidieť Vysoké Tatry, na západe Nízke Tatry s Kráľovou hoľou, na juhu planiny Slovenského krasu a na východe pokračovanie hrebeňa s Kojšovskou hoľou v pozadí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM