Peter Simon Správy

ZÁBERY, ktoré sa oplatí pozrieť: V prvý deň osláv koncerty aj sexi tanečnice

Rožňavčania si v prvý deň osláv Dní mesta 2017 užili zaujímavé vystúpenia a koncerty. Po zotmení sa už tancovalo. Pozrite si fotky, a videá.

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY, ktoré sa oplatí pozrieť: V prvý deň osláv koncerty aj sexi tanečnice
30
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Peter Simon / Zdroj: YouTube.com
Video: Peter Simon / Zdroj: YouTube.com

Zábava, zábava a opäť zábava. Tohtoročné oslavy dní nášho mesta priniesli na Námestie baníkov rôzne multižánrové vystúpenia.

V dňoch 14. – 15. septembra 2017 v našom meste prebieha jarmok, ktorý je spojený s podujatím Dní Mesta Rožňava. Bohatý kultúrny program a kopec sprievodných akcií. To však nie je všetko. Už prvý deň začal famózne a prilákal stovky návštevníkov. Pozrite si akciu objektívom fotoaparátu a kamery.

„Príprava takéhoto podujatia trvá mesiace. Samozrejme treba osloviť množstvo ľudí, nikoho nechceme vynechať, kým sa nám všetci nahlásia. Je to obrovské množstvo práce, ale výsledok je určite pekný. O zábavu je teda postarané. Pripravené sú rôzne vystúpenia umelcov a hudobníkov,“ uviedol Burdiga.

Akcie pre každého

Už na tradičnom jarmoku bez pochýb nesmie chýbať medovina, dobré občerstvenie, ale aj trdelníky, na ktorých si pochutnával asi každý. Zaujímavosťou sú napríklad stánky s remeselníkmi, ktorí priamo pred očami ľudí zhotovujú rôzne výrobky. Vo večerných hodinách zaplnené Námestie baníkov mohlo vidieť sexi tanečnice a ich orientálny tanec, flamenco a tanec s ohňom. Prítomným sa predstavila aj mladá formácia hudobníkov s názvom EndORFin a následne zábavu v srdci Rožňavy rozprúdil hudobný hosť Kistehén Tánczenekar. Neskorá noc patrila Sexitu a ich nestarnúcim hitom. Počas celého dňa si mohli záujemcovia zakúpiť aj tombolové lístky. Losovanie o hodnotné ceny prebehne dnes.

V piatok SilBand aj Dalibor Janda

Keďže program ďalším dňom graduje, tak organizátori očakávajú ešte väčší nával ľudí. Už hneď v úvode dňa na pódiu vystúpia tí najmenší. Deň bude pokračovať folkom. Gemerské špeciality nájdete v takzvanom Gazdovskom dvore pri Strážnej veži. Prítomní sa môžu tešiť napríklad na zábavný program s piesňami z Repete, oceňovanie najlepších športovcov, spev a tanec z prostredia kabaretu a muzikálov, multižánrovú cimbalovku SilBand. Potom už na pódium vystúpi trhák osláv, Dalibor Janda, kapela Prototyp a hosť Anna Jiřina Jandová. Po ich vystúpení bude tombola a zábava do skorých ranných hodín s kapelou All Devils & Štefan „Hangya“ Hundža.

Kompletný program Dní mesta 2017 aj so sprievodnými podujatiami nájdete TU.

Obrazom: Dni mesta Rožňava 2017 (štvrtok - koncerty)
30
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM