Tlačové správy

Výpredaj je v plnom prúde. Končiaca Veselá Farma v Rožňave láka obrovskými zľavami

Známy je presný termín. Veselá Farma v Rožňave zatvorí svoje brány 10. júna. A práve dovtedy bude v predajni na Námestí baníkov prebiehať aj totálny výpredaj všetkých produktov. Čo môžete nakúpiť za výrazné zľavy?

Ilustračný obrázok k článku Výpredaj je v plnom prúde. Končiaca Veselá Farma v Rožňave láka obrovskými zľavami
Zdroj: Dnes24.sk

Ponuka Veselej Farmy sa skladá zo zdravých bio či farmárskych produktov a druhú polovicu tvoria bežné značkové tovary za diskontné ceny. Predajňa však už čoskoro zatvorí svoje brány. Stane sa tak 10. júna.

Posledná šanca nakúpiť v tomto obchodíku, ktorý si počas svojej existencie získal mnoho priaznivcov. „Diskontné potraviny aj rôznu drogériu – čistiace prostriedky, pracie prášky, aviváže, intímnu hygienu, zubné pasty a podobne máme za likvidačné ceny. Až o 70 percent nižšie ceny ako v ostatných obchodoch. Zostali posledné kusy,“ informujú z predajne.

V akcii sú však aj farmárske produkty. „Klobásky, papriková slaninka, biela slanina, gazdovská slanina, oškvarky, tlačenka, mäsové výrobky – všetko ponúkame za akciové ceny – s 20% zľavou.“

Vo Veselej Farme máte do 10. júna zároveň poslednú možnosť nakúpiť čerstvé potraviny ako žinčicu, ovčiu hrudku, bryndzu či ostatné syry. Tieto produkty budú až do konca dovážané tak ako doteraz. Na všetky ostatné platia vyššie spomenuté výpredajové zľavy.

(PR)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM