Monika Földešiová Rôzne

Vylepšite si rozpočet: Takto ušetríte na energiách...

V ťažkých časoch sa oplatí v ruke obrátiť doslova každé euro. Dobrou položkou, kde môžete ustrážiť svoj rozpočet sú platby spojené s energiami. V domácnosti či vo firme sa tak dá šetriť dokonca aj bez uťahovania opaskov.

Alternatívny dodávateľ elektrickej energie a zemného plynu, spoločnosť BCF, ktorá je dominantným dodávateľom na slovenskom trhu, prišla od 1.júla s atraktívnou novinkou. Tá dokáže každému odberateľovi ušetriť ďalšie finančné prostriedky.

Novinkou je poskytovanie revíznych správ zdarma v zmysle vyhlášky 508/2009 Z.z. Pre svojich odberateľov tak spoločnosť urobí odborné kontroly na všetky plynové, tlakové a elektrické zariadenia, bez toho, že by ich to stálo čo len euro.

[blockquote]Ak neviete, ako často musíte vykonať revíznu správu, kliknite [link=http://www­.bcf.sk/revizie-a-servis/]TU[/link], kde nájdete presný rozpis. Ten vám prehľadne prezradí, v akých intervaloch ste povinný mať urobené odborné prehliadky vašich zariadení. [/blockquote]

Akonáhle sa stanete našim klientom, neminie vás ani jeden benefit, ktorý vám spoločnosť BCF ponúka, aby ste boli s nami, so svojim dodávateľom, čo najspokojnejší.

Ak chcete aj vy využívať naše špičkové služby, neváhajte, zavolajte na číslo 0800 194 194 a naši kvalifikovaní pracovníci vám radi odpovedia na všetky vaše otázky.

foto: webnoviny.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM