Radka Deckerová Basketbal

Vydarený začiatok: Takto zhodnotila úvodný zápas trénerka Buzinkayová

V sobotu žiačky na domácej pôde hostili súperky z KE, ktoré baby plne rešpektovali, pretože pred týždňom na turnaji v KE vydreli nad nimi víťazstvo iba o dva bodíky. O to vzácnejšie a sladšie bolo víťazstvo teraz, keď to bol ich veľmi dôležitý zápas v novej celoslovenskej súťaži.

Ilustračný obrázok k článku Vydarený začiatok: Takto zhodnotila úvodný zápas trénerka Buzinkayová
Foto: Radka Deckerová

MBK REGION RV : ŠŠK UNION PRESS KE 83 : 50 (24 : 11, 29 : 7, 16 : 18, 14 : 14)
Streľkyne: Ducková 15, Číšková 12, Baštáková 10, Gyenesová 9, Straková 8, Oravcová 8, Kovácsová 8, Šimková 6, Krajcová 3

„Vstup do novej sezóny sa nám nad očakávanie veľmi vydaril. Musím pochváliť celé družstvo ku smelému prístupu k zápasu, sústredili sme sa na obranu, ktorá bola dobrá a zodpovedná ( !?!až na niektoré hráčky?!?). Veľký dôraz treba na sústredenosť, doskakovanie a odstavovanie, práca nôh a hlavne pohyb na ihrisku. Pravda sme na začiatku sezóny, budeme na tom tvrdo pracovať a dúfame, že postupom času aj to sa naučíme. Celkove spolupráca bola veľmi dobrá, babám gratulujem a prajem si, aby ma počúvali a bude to ešte lepšie“, komentovala zápas trénerka Mária Buzinkayová.

Zároveň tento víkend sme hostili u nás doma dve družstvá, kadetky a juniorky spolu a st.žiačky od našich športových priateľov susedov z BAČKA TOPOĽA, s ktorými odohrali aj naše prvoligové družstvo žien dva zápasy a v nedeľu aj naše st.žiačky.

OKK TOPOLČIANKA Srbsko : MBK REGION RV 26 : 100 (7 : 25, 12 : 25, 4 : 28, 8 : 22)
Streľkyne: Ducková 29, Krajcová 25, Šimková 14, Straková 12, Baštáková 6, Číšková 6, Kovácsová 4, Krajlíková 4

„Bol to priateľský zápas, dievčatá si z chuti zahrali, zopakovali si aj niektoré nacvičené signály ale hlavné bolo, že mali z toho radosť a užívali si zápas“, zhodnotila trénerka.

Zdroj: basketroznava.sk

MBK REGION RV - ŠŠK UNION PRESS KE 83    :   50
37
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM