Peter Simon Kultúra Kultúra

Vybrali sme to za vás: 8 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Rožňave a okolí

Nový mesiac klope na dvere a vy si už teraz môžete zaznačiť akcie, ktoré sa počas februára chystajú. Aby sme to uľahčili, prinášame vám rovnú osmičku z podujatí v Rožňave a okolí, ktoré podľa nás určite stoja za to!

Ilustračný obrázok k článku Vybrali sme to za vás: 8 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Rožňave a okolí
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Dobšinská zima 2016

6. február 2016 od 10:00 hod., Dobšiná
Autoklub EHC Dobšinský kopec v spolupráci s mestom Dobšiná usporiadajú dňa 6. februára 2016 zimnú automobilovú súťaž pod názvom XIV. Dobšinská zima 2016, ktorá bude zaradená aj do seriálu Minirally cupu 2016 a voľného Dobšinského pohára.

ABBORN – KEĎ CHARITA MÁ CVENG!

6. február 2016 od 18:00 hod., Mestské divadlo Actores Rožňava
Milujete hudbu skupiny ABBA. Divadlo Actores a Oz Rehamenta vás pozývajú na live koncert najlepšej slovenskej revival formácie ABBORN a to 6. februára 2016 o 18.00 hod. v rámci večera – KEĎ CHARITA MÁ CVENG.

O víle a škriatkovi

7. február 2016 od 15:00 hod., Mestské divadlo Actores Rožňava
Krehký, voňavý príbeh, plný prekvapení, v ktorom Vám škriatok a víla prezradia tajomstvá prírody. Rozprávka o tom, že aj voda môže plakať, stromy rozprávať a kvety tancovať. Svet v ktorom je dúha ešte farebnejšia a tráva ešte voňavejšia, kde za každým oblakom môžete spolu s nami objavovať nové zvuky, farby a tajomstvá.

Stanica ZOO

10. február 2016 od 19:00 hod., Mestské divadlo Actores Rožňava
Skutočný príbeh Christiane Very F. nie je fikcia. Knižný bestseller MY DETI ZO STANICE ZOO na divadelných doskách. Fenomén, ktorým drogy bezpochyby sú, je prítomný i dnes, aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá. Nazrite pod povrch, ba až do duše detí, ktoré síce žili v 70. rokoch, ale podobné žijú i dnes a sú medzi nami.

IV. Valentínska túra

13. február 2016 od 7:00 hod., Krásnohorské Podhradie
Obec Krásnohorské Podhradie pozýva širokú verejnosť na 4. ročník Valetínskej túry na Čipkov vrch. Zraz účastníkov o 7:00 hod. pred kultúrnym domom v obci.

Hudobný večer

13. február 2016 od 19:00 hod., Penzión pri kaštieli, Betliar
O príjemnú hudobnú atmosféru v penzióne pri kaštieli v obci Betliar sa postarajú muzikanti Marian a Karmen Pál-Baláž s Ľubom Breznenom. Prídte si vychutnať dobré jedlo v príjemnom prostredí, kde vám bude vyhrávať živá hudba.

Pálenica Borisa Filana

25. február 2016 od 19:00 hod., Mestské divadlo Actores Rožňava
Boris Filan prichádza so svojimi zážitkami z ciest po svete, so spomienkami na mladosť a zábavnými príbehmi svojej rodiny. Hosť programu: Oliver Filan.

Turnaj priateľstva

27. február 2016 od 9:00 hod., Športová hala, Rožňava V športovej hale v našom meste sa uskutoční športové podujatie pod názvom Turnaj priateľstva. Prihlásenie tímov môžete urobiť do 10. februára na adrese turnaj@gmail.com. Štartovné je 50 eur.

Plagáty ku všetkým podujatiam na mesiac február nájdete v sekcii PODUJATIA!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM