Radka Deckerová Basketbal

Vlastnou vinou sme si prehrali zápas: Po zápase zhodnotila trénerka starších žiačok

Cez víkend naše staršie basketbalistky cestovali na majstrovský zápas do Košíc, aby si zmerali sily s hráčkami z Union Press Košice.

Ilustračný obrázok k článku Vlastnou vinou sme si prehrali zápas: Po zápase zhodnotila trénerka starších žiačok
Foto: Radka Deckerová

ŠŠK UNION PRESS KE – MBK REGION RV 69 : 63 (15 : 19, 18 : 25. 13 : 7, 23 : 12 )
Strelkyne: Baštáková 12, Krajcová 12, Šimková 12, Gyenesová 9, Ducková 8, Číšková 5, Oravcová 4, Straková 1

Trištvrte zápasu sme mali pod kontrolou. Vstup do poslednej štvrtiny je mi ťažko aj opísať. V hre bolo pripustené viacej tvrdosti a agresivity zo strany súperiek, ktoré veľmi dobre sa hecovali navzájom a naše hráčky akoby dostali strach a namiesto toho, aby bojovali o každú jednu loptu naopak prestali sa pohybovať, prestali brániť, vnikať, strieľať a veľmi skoro to vzdali a hrali neodvážne, bez nasadenia, no proste mali taký hluchý moment.Naopak domáce hráčky vycítili strach na našej strane a dostali ešte väčšiu chuť. Vycítili možné víťazstvo a tak sa aj stalo.

Musím povedať, že v tej poslednej štvrtine boli naozaj lepšie a zaslúžene tentokrát aj vyhrali. Naše hráčky sú si samy na vine, samé si musia vstúpiť do svedomia a keď chcú pokračovať v úspešnosti v basketbale, musia preto aj niečo viacej urobiť. Táto zodpovednosť je už na ich strane a nie na trénerke.

Text: Buzinkayová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM