Peter Simon Kultúra

Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Rožňavčanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôžu naše tipy na zaujímavého podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu. Rožňavčania, toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Rožňavčanov: Zaujímavé podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás
Zdroj: TASR

Faleristika pre každého

3. marec 2016 od 17:00 hod., Galéria Baníckeho múzea, Rožňava
Druhá tohtoročná výstava Baníckeho múzea v Rožňave bude venovaná faleristike, zaoberajúcej sa štúdiom viditeľne nosených vyznamenaní, ich históriou, udeľovaním a spôsobom nosenia. Vystavené okrem vyznamenaní budú aj dekréty, krabičky a etuje. Vernisáž sa uskutoční dňa 3. marca 2016 o 17:00 hod. v Galérii Baníckeho múzea v Rožňave.

DMS MMXV TOUR 2016

5. marec 2016 od 21:00 hod., Colors Club, Rožňava
DMS sú po niekoľkoročnej pauze späť s novým albumom MMXV a vyrážajú na svoju tour. V zostave SEPAR, DAME a Dj Miko dorazia vypredať Colors a prichystajú aj KRST albumu MMXV.

FERNET CITRUS PÁRTY

4. marec 2016 od 21:00 hod., Times club, Rožňava Čaká Vás piatková párty s kvalitným Fernet citrusom za akciovú cenu iba 0,90€ a zaujímavými darčekmi! Okrem toho nebude chýbať super zábava a hudba. Všetko už tento piatok v Times clube v našom meste.

8. výjazd lyžovania s Elánom

5. marec 2016 od 8:15 hod., Rožňava
Odchod autobusu – Sídlisko Juh: 8:15 hod. a TJ Elán(parkovisko pri Allianz): 8:30 hod. Výjazdu sa môžu zúčastniť každý. Prihlásiť sa treba do piatku, alebo pri autobuse. Predpokladaný príchod do 16:00 hod. Výjazd sa uskutoční na Vernár.

REČI O GEMERI

6. marec 2016 od 18:00 hod., Divadlo Actores, Rožňava
Celovečerný program folklórneho súboru Železiar pozostávajúci z reálií života v regióne Gemer predstavuje hudbu, spev, tance, nárečie a kroje z horného Gemera, hlavne z obcí Rejdová, Gemerská Poloma, Vlachovo a Gočovo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM