Peter Simon Kultúra Kultúra

Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Rožňave a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Kino Apollo

17. marec od 19:00 hod. – ŠTVRTKOVÉ KINO
To dievča musíš milovať – komédia USA 2014 93 min. MP12 2 eurá. Réžia: Peter Bogdanovich Hrajú: Owen Wilson, Imogen Poots, Will Forte, Jennifer Aniston, Quentin Tarantino. Bláznivá komédia v old school štýle, ktorá stavila na výborných hercov v presných rolách, vtipné scény, trefné dialógy, nečakané situácie a milé patálie.

Beseda spisovateľka z Rakúska

18. marec 2016 od 17:00 hod., knižnica, Rožňava
Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave privíta v priestoroch na Lipovej ulici spisovateľku žijúcu v zahraničí Camille Labas. Beseda so Slovenkou žijúcou v Rakúsku sa uskutoční pre širokú verejnosť pri príležitosti mesiaca knihy.

POLICAJNÁ PÁRTY

18. marec 2016 od 21:00 hod., Times club, Rožňava Po roku tu máme opäť úspešnú POLICAJNÚ párty so sexi hosteskami. Čaká Vás DJ MANO / DJ PEET, VODKA džús za 1€ po celú noc, krásne ženy, prvých 200 návštevníkov vodka drink zadarmo, súťaže a zaujímavé ceny a prekvapenie.

Výstup na Veľký vrch-Télkiűző séta

19. marec 2016 od 8:00 hod., Plešivec
Obec Plešivec a DHZO Plešivec, Vás srdečne pozýva dňa 19.marca na „zdravotnú“ prechádzku po Plešiveckej planine. Stretnutie pri budove DEPA o 10:00 hod. Cieľom túry je strieška na lúke Tisztás töbör. O občerstvenie je postarané.

Expedičná kamera 2016

19. marec 2016 od 18:00 hod., Kultúrny dom, Dobšiná
Počas festivalu vystúpite na 82 vrcholov, navštívite Himaláje, dozviete sa čo-to o riekach Karun a Colorado a spoznáte africký kmeň Suri.

Kino Apollo

20. marec od 16:00 hod. – RODINNÁ NEDEĽA
Oggy a šváby – animovaný/komédia Francúzsko 2013 80 min. MP 2 eurá. Réžia: Olivier Jean Marie. Filmová verzia skvelého seriálu poteší každého. Večný súboj kocúra Oggiho s charizmatickými švábmi nepotrebuje slová, stačí dobrá animácia a situačný humor.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM