Rôzne

VIDEOZOSTRIH: Hviezdy športu zavítali do Rožňavy

V sobotu sa pod záštitou mesta Rožňava konala na futbalovom ihrisku akcia, na ktorú sa už dlhšie tešila veľká skupina obyvateľov nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku VIDEOZOSTRIH: Hviezdy športu zavítali do Rožňavy
Zdroj: Dnes24.sk

Do Rožňavy zavítali zvučné mená športovcov ako Dravecký, Dulina, Sabol, Marcinko, Mikeci, Zagrapa, Gernát, Troliga, Deyl, Lapsanský, Petruska, Mihalik, Slimak, Bartanús, Mackulinova, Oravcová, Kovacsová (finalistka Miss Universe 2014)

Pre návštevníkov boli pripravené atrakcie a sprievodné podujatia, medzi ktoré patrili hry pre deti, testovanie basketbalovej zručnosti, súťaž v streľbe na hokejovú bránku, bubble football, ale aj majstrovstvá Gemera vo varení kotlíkových špecialít. Takže o občerstvenie núdza nebola.

V priebehu dňa sa uskutočnil futbalový zápas v ktorom športovci vytvorili jedno družstvo a druhé bolo zložené z usporiadateľov podujatia.

„Na Rožňavskom futbalovom ihrisku sme urobili takú exhibičnú akciu, kde sme pozvali hokejistov a spropagovali tak náš región. Sme radi, že prišli aj hokejisti v takom hojnom počte. Bol to 1.ročník akcie, ale predpokladám, že na budúci rok ju zorganizujeme zas,“ povedal Krak, organizátor podujatia.

„Tieto akcie slúžia nato, aby sa ľudia zabavili a prišli trošku na iné myšlienky. Samozrejme pre nás hokejistov je to spestrenie toho leta, takže si myslím že to môžem hodnotiť úplne kladne,“ komentoval Dravecký.

Zdroj: Peter Simon

Hviezdy športu zavítali do Rožňavy
1
Galéria
Hviezdy športu zavítali do Rožňavy
40
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM