Peter Simon Šport

VIDEOZOSTRIH: Derby zápas sa Rožňavčanom podarilo otočiť v druhom polčase

Futbalisti z Rožňavy sa pustili do súboja proti klubu z Krásnohorského Podhradia. Pozrite si foto a video, ktoré zachytáva zaujímavé momenty z hry.

Ilustračný obrázok k článku VIDEOZOSTRIH: Derby zápas sa Rožňavčanom podarilo otočiť v druhom polčase
39
Galéria
Foto: Jaroslav Maliňák / Zdroj: MFK Rožňava
Zdroj: YouTube.com

Futbalisti MFK Rožňava cestovali len do neďalekej Krásnej Hôrky na derby zápas, o ktorom vedeli, že bude asi najťažší v celej sezóne. Našťastie sa im podarilo doniesť tri veľmi cenné body.

FK Krásnohorské Podhradie – MFK Rožňava 1:2 (1:0)

Góly: Petruk, Kovács

Zostava: Pulen- Babik,Breuer,M­.Gere,Sappanoš- Gallo,Ištok,P.Gere- Figúr,Petruk,Kovács Striedali: Greško, Husár, Kardoš

Strelec víťazného gólu po hre prezradil svoje pocity. „Všetci sme sa tešili na toto derby a boli plní očakávania. Po siedmych zápasoch sme dostali prvý gól a po dlhom čase sme museli ukázať, že vieme zabojovať aj pri nepriaznivom stave. Celý zápas sme mali prevahu a to sa odzrkadlilo v druhom polčase. Najprv náš ukrajinský kamarát Petruk nádherným gólom vyrovnal a o pár minút neskôr sme sa mohli tešiť už z víťazného gólu. Bolo to derby, domáci chceli vyhrať tiež, ale v niektorých situáciách sa zbytočne pritvrdilo,“ hodnotí Filip Kovács.

Ako dodal, je na tím veľmi hrdý, pretože sa sústredili len na seba a našu hru. „Neprovokovali sme a jednoznačne sme išli za našim cieľom. Celý zápas sme boli lepší, zvládli sme to s chladnou hlavou a zaslúžene vyhrali. Za všetkých sa chcem poďakovať fanúšikom, ktorí prišli fandiť Rožňave,“ spresnil Kovács.

Obrazom: FK Krásnohorské Podhradie – MFK Rožňava 1:2 (1:0)
39
Galéria
Foto: Jaroslav Maliňák / Zdroj: MFK Rožňava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM