Radka Deckerová Futbal

VIDEO: Zisk troch bodov a nádherné góly Rožňavy

V krásnom sobotňajšom počasí domáci celok Rožňavy privítal hráčov zo Strážskeho, ktorý prišli s úmyslom v Rožňave zabodovať.

Odohrali sme zápas s mužstvom, ktoré sa netajilo ambíciou u nás bodovať. My naopak, sme pristupovali k zápasu s cieľom podať zodpovedný výkon a premietnuť tréningové úsilie do hry a výsledku. Trénujeme štyrikrát týždenne, čo nám dáva sebaistotu v zápasoch dosiahnuť solídne výsledky s každým súperom povedal tréner Kossuth.

Tréner Kossuth mal po prvýkrát v zápase tohto ligového ročníka k dispozícii takmer kompletný káder, i keď niektorí z nich /Kuzma, M. Pollák a Korfanta/ laborujú s menšími zraneniami. Prvý polčas Rožňava nehrala dobre. Hra sa z počiatku nevyvíjala podľa predstáv trénera. Viazla hra vinou mnohých nepresných rozohrávok a menšieho dôrazu v osobných súbojoch v defenzívnych situáciách. V druhom polčase hráči zlepšili hru po krídlach a aj finálne prihrávky nachádzali adresáta, čo sa odrazilo aj v počte premenených šancí na krásne góly a presvedčivý konečný výsledok. Súper po celý zápas sa dostal len do dvoch šancí, ktoré výborný Šalamon zmaril a raz nastrelil tyč.

SP MFK Rožňava – ŠK Stážske 5:0 (1:0)

VIDEO: Zisk troch bodov a nádherné góly Rožňavy
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM