Peter Simon Kultúra

VIDEO: V Rožňave sa plesalo, peniaze z lístkov pôjdu na oddychovú zónu v meste

V kongresovej sále starobylej Radnice sa vo veľkom zabávalo. Nechýbal bohatý kultúrny program a dobrá muzika. Atmosféra plesu gradovala každou hodinou.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: V Rožňave sa plesalo, peniaze z lístkov pôjdu na oddychovú zónu v meste
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Tradíciu benefičného plesu začal minulý rok Rotary klub Rožňava, ktorý spolu s rožňavskou radnicou zorganizovali už druhý ročník tohto charitatívneho podujatia. Ako nás informovala jedna z organizátoriek podujatia Eva Radótzyová, výťažok z tohto plesu sa použije na rozšírenie nedávno vybudovanej oddychovej zóny v meste, ktorá sa teší veľkej obľube. „Ľudia si kupovali lístky už v tom duchu, že podporia toto rozšírenie detského ihriska a prispejú na dobrú vec v prospech obyvateľov mesta,“ hovorí Radótzyová.

Na plese sa stretla azda každá veková kategória a na úvod si mohli pozrieť vystúpenie Štefana Hundžu, Arpáda Farkaša, Nikolety Vodovej a svoje umenie predviedli aj tanečníci zo Sambedu. Potom sa už tanečný parket uvoľnil pre prítomných, ktorí si zatancovali na tradičnú plesovú hudbu. Do tanca im po celý večer hrala kapela Legend and Classik Gypsy Music. Samozrejme nechýbalo jedlo aj aperitív. „Ľudia sa bavia a to je hlavné. Tá úvodná nervozita opadla a dúfam, že takáto zábava vydrží až do konca,“ dodala organizátorka Eva Radótzyová.

„Ja som veľmi rád a samozrejme sa teším, že sa takéto akcie v našom meste organizujú. Ja sa zabávam a ako vidím, tak nie som sám. Zišla sa tu dobrá spoločnosť,“ povedal primátor mesta Pavol Burdiga. Ako dodal, z výťažku sa budú snažiť v spolupráci s Rotary klubom do oddychovej zóny dobudovať čo najviac prospešných vecí.

My sme sa na ples boli pozrieť aj s kamerou a prinášame vám videozostrih z tohto podujatia. Želáme príjemné sledovanie.

2. benefičný ples v Rožňave
1
Galéria
2. benefičný ples v Rožňave
9
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM