Peter Simon Kultúra

VIDEO: Spoločný koncert žiakov a pedagógov ZUŠ v Rožňave

Nedávno sa v našom meste konala zaujímavá akcia. Základná umelecká škola v Rožňave organizovala netradičný spoločný koncert žiakov a pedagógov školy. Na tomto krásnom podujatí sme nechýbali ani my a pripravili sme vám zaujímavý videozostrih ;)

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Spoločný koncert žiakov a pedagógov ZUŠ v Rožňave
Foto: Peter Sýkora / Zdroj: Dnes24.sk

V koncertnej sále ZUŠ v Rožňave sa uskutočnil zaujímavý spoločný koncert žiakov a pedagógov ZUŠ. Blíži sa 28. marec. Deň, kedy si pripomíname narodenie významného učiteľa národov Jána Amosa Komenského deň, kedy vzdávame hold učiteľskej práci a celý koncert sa niesol v tomto slávnostnom ponímaní a vyjadrení vďačnosti všetkým učiteľom za ich obetavú a krásnu prácu.

Na pódiu sa postupne vystriedali mladí muzikanti, speváci, či speváčky. Prítomných zaujalo aj divadelné predstavenie. Výkony žiakov základnej umeleckej školy zakaždým publikom ohodnotilo búrlivým potleskom. Zaujímavým spestrením celého podujatia boli hudobné vložky samotných pedagógov ZUŠ v Rožňave, ktorí prítomným ukázali čo to zo svojho umenia. Samozrejme, pedagógovia umeleckej školy mladých umelcov počas celého koncertu sprevádzali hudobným doprovodom.

“Je ťažké nájsť vhodný spôsob, ako oceniť nezištnú, mravenčiu prácu učiteľa tak, aby mal pocit, že to, čo celý život robí, nerobí zbytočne. Prácu učiteľa posudzujú žiaci, ich rodičia, kolegovia navzájom, nadriadení aj verejnosť, ale azda najobjektívnejšie ju ocení ten, kto učiteľský chlebíček ochutnal aj sám. Podujatie sa nieslo v tomto duchu a malo krásny priebeh,“ prezradila riaditeľka školy Monika Kerekešová

Pozrite si videozostrih z koncertu mladých umelcov. Želáme vám príjemné sledovanie :)

Koncert žiakov a učiteľov ZUŠ
1
Galéria
Koncert žiakov a učiteľov ZUŠ
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM