Radka Deckerová Futbal

VIDEO: Rožňavčania cestovali po body do Rudňan

Aktualizácia: Dnes o druhej hodine hráči SP MFK Rožňava v oklieštenej zostave cestovali na svoj prvý vonkajší zápas do Rudňan.

Zostava: Šalamon, Kuzma B., Milata, Sapanoš, Kúdela, Haviarik, Fábián, Breuer Z., Chochol, Pollák, Figur – Korfanta

Na poslednú chvíľu prišiel pomôcť chlapcom aj Patrik Milata, ktorý mal ešte včera horúčky 38.

Už počas rozcvičky začalo husto liať a nevyzeralo to, že počas zápasu prestane. Ihrisko bolo rozmočené, lopta ťažká a futbal vyzeral skôr ako boj o loptu.

Hráči Rožňavy začali prvých desať minút veľmi dobre. Dokázali si vypracovať množstvo šancí, ktoré bohužiaľ neskončili gólovo. Prvý gól sa podarilo streliť domácemu celku v 10. minúte a od toho času prebrali do polčasu taktovku domáci. Druhý polčas vyšli na ihrisko Rožňavčania s veľkou chuťou streliť minimálne jeden gól a odniesť si z vonku aspoň bod. To sa im v 70. minúte aj podarilo zásluhou Jara Figura.

Vyzeralo to, že hráči Rožňavy si zoberú aspoň bod no v 83. minúte najprv rozhodca neodpískal loptu za čiarou a následne nato po hodení sa domáceho hráča v šestnátske odpískal pokutový kop. Ten domáci hráč premenil a bolo 2:1. Hráči Rožňavy sa ešte snažili dlhými nakopávanými loptami dostať pred súperovu bránu, no rozhodca už len kúskoval hru. ** Rudňany – Rožňava 2:1** (1:0) Gól: Figur

futbal_rudnany_rv
15
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM