Rôzne

VIDEO, ktoré sa oplatí vidieť: Hokejová atmosféra na rožňavskom námestí, fandia celé rodiny!

Nie úplne ideálne počasie, no už bez dažďových kvapiek a druhý zápas slovenských hokejistov na MS tak mohli sledovať Rožňavčania priamo na námestí. Okrem veľkoplošnej obrazovky si pripravili organizátori z Veselej Farmy bohatý program. Pozrite si video a nalaďte sa na hokejovú vlnu ešte viac.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO, ktoré sa oplatí vidieť: Hokejová atmosféra na rožňavskom námestí, fandia celé rodiny!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Malí i veľkí, ženy i muži. Na rožňavskom námestí sa v nedeľu vystriedalo kopec ľudí. Organizátorov teší pozitívna spätná väzba. Tí čo prišli, neoľutovali. Tvorivé dielne pre deti, súťaže pre všetky ročníky… Rozvoniavajúce domáce klobásky na grile, k tomu pivko… To je jednoducho záruka príjemne strávených chvíľ. Dôkazom je aj prítomnosť primátora mesta, ktorý nezaváhal a zápas si prišiel taktiež vychutnať na námestie a zastrieľal si aj na bránku v rámci jednej zo súťaží.

A teraz dobrá správa nielen pre všetkých hokejových fanúšikov. Ak to počasie dovolí, utorňajší zápas našich so Slovinskom môžete opäť zažiť na Námestí baníkov. A s dobrotami z Veselej Farmy k tomu. Ideálna kombinácia. Podľa slov organizátorov nebudú opäť chýbať ani súťaže. Tentoraz to bude večerná atmosféra, zápas totiž začína o 20:15.

Tešiť sa môžete aj na hudobnú vsuvku. V rámci programu sa predstaví dievčenská akustická kapela Mixtape. Ak ste o nej ešte nepočuli, v priebehu zajtrajška vám ju bližšie predstavíme.

Obrazom: Takto na námestí fandili hokejistom Rožňavčania
29
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Mesto ožilo hokejom: Takto sa fandí v Rožňave
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM