Radka Deckerová Futbal

VIDEO: Hráči Rudnej opäť deviati. Ďusimu sa splnil sen...

V nedeľu doobeda o 10.30 hod. sa v Rudnej odohralo posledné domáce futbalové stretnutie, v ktorom ako hostí privítali futbalistov z Bohúňova. Hráči Rudnej opäť nastúpili na zápas iba deviati...

Júliusovi Gyenesovi sa na zápase splnil sen, prvýkrát bol delegovaný so svojimi synmi Tomášom a Lukášom. Len nevieme či ho trošku nehnevalo, že hlavného rozhodcu robil jeho starší syn Lukáš. :)

V Rudnej to v prvých 15. minútach vyzeralo všelijako, domáci sa nedostali ani raz do šestnátsky súpera. Zato hráči Bohúňova mohli skórovať hneď niekoľkokrát. Strieľali však slepými. V 15. minúte bravúrne odzbrojil hráča Pavol Kontra, ktorý krásnou ďalekonosnou prihrávkou vysunul Končka a ten naservíroval ideálnu prihrávku Jakabovi. Ten zblízka premenil a upravil stav na 1:0.

Do polčasu domáci divák videl ešte dva pekné góly. Druhý gól v podaní Ondreja Sanisla z priameho kopu a tretí gól v podaní Končeka po načasovanej prihrávke Kováča. Druhý polčas už bol chudobný na góly, ale čo sa týka šancí opäť boli na tom lepšie hráči Bohúňova len ich šance končili u domáceho brankára.

Rudná – Bohúňovo 3:0 ( 3:0 ) Góly: Jakab, Sanisló, Konček

VIDEO: Hráči Rudnej opäť deviati. Ďusimu sa splnil sen...
1
Galéria
futbal_rudna_bohunovo
27
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM