Peter Simon Kultúra

Veľkonočný koncert kapely Sexit v Rožňave: Organizátor si pripravil aj špeciálnu zaujímavosť

Irish Pub, ktorý sa v Rožňave teší veľkej obľube, si pre vás tentoraz pripravil jedinečnú zábavu. Veľkolepá akcia sa bude niesť v štýle blížiacej sa Veľkej noci.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočný koncert kapely Sexit v Rožňave: Organizátor si pripravil aj špeciálnu zaujímavosť
Foto: Peter Simon

Už o niekoľko dní nám na dvere zaklope dlhoočakávaná Veľká noc. Obľúbený Irish Pub tak nezaháľal, a pripravil si pre vás netradičnú veľkonočnú zábavu. Večer sa bude niesť v štýle rockovej hudby, ktorú vám zaručí domáca kapela Sexit. Toto si určite nemôžete nechať ujsť!

„Príďte sa zabaviť do priestorov rožňavského Irish Pubu už túto sobotu, 15. apríla 2017. Veľkolepá párty so skupinou Sexit začne od 21:00 hod. a bude sa niesť vo veľkom štýle počas celej noci,“ informuje o blížiacej sa akcii prevádzkovateľ Irish Pubu a dodáva. „V tento deň si pre vás pub pripravili aj jednu zaujímavosť. Počas noci sa bude v ponuke nachádzať aj špeciálne čapované zelené pivo, ktoré jednoznačne musíte ochutnať.“

V Irish Pube sa okrem toho môžete tešiť aj na tradičné jedlá, ale aj špeciality, ktoré pub ponúka. Samozrejme bude zabezpečený aj kvalitný výber alkoholických nápojov.

Rezervácie môžete vopred uskutočniť na tel. čísle: 0911 794 900.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM