Peter Simon Rôzne

Veľkonočné trhy v Rožňave: Okrem tradičných výrobkov aj chutné dobroty + FOTO, VIDEO

Tradičné Veľkonočné trhy zavítali aj do nášho mesta. Okrem rozličného sortimentu si návštevníci mohli pochutnať na miestnych špecialitách, medovine, no zakúpiť si mohli aj na mieste vyrábané remeselnícke produkty.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočné trhy v Rožňave: Okrem tradičných výrobkov aj chutné dobroty + FOTO, VIDEO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Oficiálne sa tohtoročné Veľkonočné trhy v našom meste uskutočnili v dňoch 21.- 23. marca 2016 na Námestí baníkov v Rožňave. Počas sprievodného programu vystúpili aj folkloristi. Široký sortiment, ručne vyrobených výrobkov zaujal každú vekovú kategóriu. Zaujímavosťou je, že niektoré z nich sa vyrábali priamo pred očami návštevníkov.

„Veľkonočné trhy sa v Rožňave oplatia organizovať. Máme dobrý ohlas od občanov mesta a návštevníkov. Tieto trhy sú, ako každoročne sprevádzané kultúrnym programom. Samozrejme, až taký veľkolepý program ako na jesennom jarmoku tu nie je, ale sú tu ochutnávky jedál a konala sa aj zabíjačka,“ uviedol pre náš web primátor mesta Pavol Burdiga.

Stovky obyvateľov nášho mesta a okolia tak vyžili príjemné počasie a navštívili centrum mesta. Folklórne súbory sa zas snažili prítomným navodiť tú pravú sviatočnú atmosféru, ktorá pomaly mizne.

Pozrite si v našej galérii fotky a video zostrih z tohtoročných Veľkonočných trhov v Rožňave.

Ďalšie foto TU.

Veľkonočné trhy v Rožňave - zostrih
1
Galéria
Obrazom: Veľkonočné trhy v Rožňave
40
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM