Peter Simon Kultúra Rôzne

Veľkonočná výzdoba v Dobšinej: Tohto ZAJKA rozhodne neprehliadnete!

Na Veľkonočné sviatky sa patrične pripravili aj v Dobšinej. Námestie skrášľuje vysoký zajac. Musíte ho vidieť na FOTKÁCH.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočná výzdoba v Dobšinej: Tohto ZAJKA rozhodne neprehliadnete!
6
Galéria
Foto: Mária Rybárová / Zdroj: mestodobsina.sk

Veľkonočné sviatky sa blížia, vidieť to všade navôkol. V Dobšinej zvolili netradičný, avšak o to krajší a zaujímavejší spôsob vítania Veľkej noci. Priamo na námestí osadili niekoľko metrov vysokého veľkonočného zajaca. Ten sa na svoje miesto dostal vďaka žeriavu.

Ako informovala Mária Rybárová z centra voľného času, niekoľko dní pred Veľkou nocou vyrástol na námestí v Dobšinej veľkonočný zajac. „Zamestnanci centra voľného času v minulých rokoch organizovali zdobenie kraslicového stromu a tento rok sme sa rozhodli pre inú atrakciu,“ uvádza Rybárová.

Zdá sa, že atrakcia sa ujala. „Z balíkov slamy sme urobili veľkého zajaca s veľkými ušami a ozdobili sme ho kraslicami, vŕbovým prútím a brečtanom. Za pomoc ďakujeme firme pána Juraja Lukáča a za spríjemnenie atmosféry ďakujeme našim škôlkarom, speváčkam a všetkým, ktorí nám pomáhali. Dúfame, že sme do Dobšinej priniesli veselú veľkonočnú náladu,“ dodala na záver Mária Rybárová.

Obrazom: Námestie v Dobšinej zdobí tento MEGA zajko
6
Galéria
Foto: Mária Rybárová / Zdroj: mestodobsina.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM