Peter Simon Rôzne

Veľkolepá oslava sa už pripravuje: Dni mesta aj so sprievodnými podujatiami

Mesto Rožňava vyzýva obyvateľov na predkladanie plánovaných sprievodných podujatí v rámci Dní mesta Rožňava 2016.

Ilustračný obrázok k článku Veľkolepá oslava sa už pripravuje: Dni mesta aj so sprievodnými podujatiami
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Erika Švedová z odboru školstva, kultúry, mládeže a športu v Rožňave hovorí, že uznesením Mestského zastupiteľstva v Rožňave číslo 126/2013 bolo schválené organizovanie Dní mesta Rožňava súčasne s Rožňavským jarmokom v mesiaci september so zachovaním pôvodných podujatí Dní mesta. „V roku 2016 Dni mesta a Rožňavský jarmok bude prebiehať v dňoch 15. až 17. septembra 2016. V týchto dňoch resp. v tom týždni sa zvyknú organizovať aj sprievodné športové alebo kultúrne podujatia,“ informuje Švedová.

„Vyzývame preto organizácie a kluby, aby písomne predložili plánované podujatia organizované v rámci Dní mesta ako sprievodné akcie, a to názov podujatia, miesto a čas realizácie,“ spresňuje Erika Švedová.

Návrhy môžete posielať v termíne do 8. augusta 2016 do 9:00 hod. e-mailom na adresu: erika.svedova@roznava.sk, alebo poštou na adresu Mestský úrad, Odbor školstva, kultúry, mládeže a športu, Šafárikova 29, 048 01 Rožňava. Okrem toho sa môžete osobne zastaviťaj v kancelárii prvého kontaktu na mestskom úrade.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM