Tlačové správy

Vedeli ste, že bývať vo vlastnom môžete už skôr, než sa dostanete k financiám na jeho kúpu?

Zabezpečiť si vlastné bývanie je zaiste cieľom mnohých z nás. Na dosiahnutie tohto cieľa je však potrebný slušný obnos peňazí, ktorý za určitých okolností môže chýbať a skomplikovať tak snahu splniť si sen o vlastnom bývaní.

Ilustračný obrázok k článku Vedeli ste, že bývať vo vlastnom môžete už skôr, než sa dostanete k financiám na jeho kúpu?
Zdroj: vovlastnom.sk

Dobrou správou ale je, že dnešná moderná doba ponúka niekoľko spôsobov, ako získať potrebné financie a zrealizovať tak kúpu nehnuteľnosti v relatívne krátkom čase. Ak ste schopný, môžete si na vlastné bývanie zarobiť svojou prácou alebo podnikaním, no stále častejšie sa využívajú bankové služby, prípadne kombinácia úspor, zárobkov a úveru.

V prípade, že by ste sa s kúpou vlastného bývania radi poponáhľali, a teda ste rozhodnutý väčšiu časť peňazí si požičať, jednou z overených a bezpečných ciest je obrátiť sa na banku a požiadať o hypotekárny úver na bývanie. Pokiaľ máte stabilnú prácu a slušný príjem, je veľká šanca splniť hypotekárne podmienky a relatívne rýchlo sa dostať k potrebným finančným prostriedkom. Musíte však rátať aj s tým, že napriek vašej dobrej práci vám banka nemusí hneď na prvýkrát schváliť hypotéku a vy tak budete nútený ešte nejakú dobu počkať a vylepšiť si svoju životnú situáciu, aby ste neskôr mohli o hypotéku požiadať znova

No a čo v takom prípade, keď momentálne nespĺňate určitú hypotekárnu podmienku, ale neradi by ste prišli o vysnívanú nehnuteľnosť, ktorú ste si už vybrali?

Existuje pre vás jednoduché a bezpečné riešenie, ako si rezervovať, a zároveň užívať vašu vysnívanú nehnuteľnosť, kým sa dostanete k hypotéke.

Stačí využiť službu vovlastnom.sk, ktorá vám nehnuteľnosť okamžite zafinancuje a súčasne vám dá možnosť užívať ju ako vlastnú. Môžete v nej bývať, rekonštruovať či dokonca prenajímať ďalej.

Navyše od tejto služby dostanete to najvzácnejšie, čo práve v takejto situácii potrebujete a tým je čas. Čas na vyplatenie nehnuteľnosti budete mať pokojne aj niekoľko rokov.

Ďalším benefitom je, že vďaka tejto službe získate nielen okamžitý prístup k vašej nehnuteľnosti, ale zároveň si rezervujete jej cenu podľa aktuálnych cien na trhu a napríklad o pár rokov alebo aj skôr, keď si vyriešite vašu finančnú situáciu, nebudete už potrebovať ani o euro viac. Pre vás bude platiť rovnaká cena nehnuteľnosti ako v deň jej rezervácie, čím môžete šikovne obísť rast cien, a súčasne ho využiť vo svoj prospech.

Je naozaj skvelé mať tzv. zadné dvierka, ktoré vám môžu pomôcť splniť si sen o vlastnom bývaní okamžite a bez čakania.

Viac informácii o tejto službe nájdete na webovej stránke www.vovlastnom.sk a sociálnych sieťach facebook vovlastnom.sk, Instagram vovlastnom.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: vovlastnom.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM