Peter Simon Krimi

Vážna dopravná nehoda pri Gočove: Čelná zrážka si vyžiadala štyroch zranených!

Cez víkend došlo na ceste medzi Dobšinou a Rožňavou k vážnej dopravnej nehode, kde sa ťažko zranili dve osoby. Prečítajte si čo sa stalo!

Ilustračný obrázok k článku Vážna dopravná nehoda pri Gočove: Čelná zrážka si vyžiadala štyroch zranených!
Zdroj: Dnes24.sk

K nešťastiu došlo na ceste prvej triedy v katastri obce Gočovo, kde sa čelne zrazili dve osobné autá a ťažko sa zranili dve osoby. „Vodič BMW (34) viedol vozidlo na rovnom úseku cesty, kde začal predbiehací manéver ďalších najmenej dvoch vozidiel nesprávnym spôsobom, keď už nemal dostatočný priestor na jeho bezpečné dokončenie a zaradenie sa pred predbiehané vozidlá. Vodič zároveň neprispôsobil rýchlosť jazdy poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, v dôsledku čoho čelne narazil do oproti idúceho vozidla zn. Nissan, ktoré viedol 41-ročný vodič,“ povedala pre náš portál krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Ako ďalej pokračovala, pri dopravnej nehode došlo k dvom ťažkým a dvom ľahkým zraneniam osôb. Škoda na autách sa vyšplhala do výšky 5 000 eur. „U vodiča BMW alkohol nebol zistený a vodičovi vozidla zn. Nissan bola za účelom zistenia požitia alkoholu odobratá krv. V tejto súvislosti policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví,“ dodala Mésarová.

Foto: Molčanová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM