Peter Simon Správy

V Rožňave prebieha rekonštrukcia ciest: Na ktorých úsekoch pribudne nový asfalt?

V meste momentálne prebieha obnova povrchov komunikácií. Vieme, ktoré úseky sa vynovia a ako dlho by mali obmedzenia trvať.

Ilustračný obrázok k článku V Rožňave prebieha rekonštrukcia ciest: Na ktorých úsekoch pribudne nový asfalt?
Zdroj: FB - Michal Domik

Vodiči si so sebou v týchto dňoch musia do auta nabaliť väčšiu dávku trpezlivosti. V meste prebieha obnova povrchov komunikácií.

Ako pre náš web uviedol primátor mesta Michal Domik, v týchto dňoch vo viacerých lokalitách mesta prebieha rekonštrukcia ciest. „Práce by sa mali zrealizovať v priebehu dvoch, maximálne troch týždňov,“ uviedol Domik.

Následne doplnil, že mesto Rožňava investuje na obnovu komunikácií sumu 190 000 eur s DPH. „Stav ciest sme zmapovali a vybrali sa na návrh niektorých poslancov naozaj tie najhoršie. Prešli sme s tieto úseky a urobili aj videozáznam v akom boli zlom stave. Postupne chceme v týchto obnovách aj naďalej pokračovať,“ povedal primátor Rožňavy.

Momentálne prebiehajú frézovacie práce. „Firma, ktorá bola úspešná vo vypísanom verejnom obstarávaní začala úsekom na ulici Janka Kráľa, následne na Kyjevskej ulici aj časti Jovickej na sídlisku Juh. Frézovaním pokračujú na Čučmianskej ulici smerom ku Krátkej a následne sa budú pripravovať úseky na Rožňavskej Bani (kolónia 2 a 3) a na záver miesta komunikácia výjazd od Celtexu smerom na mestskú časť Nadabula až po obchod. Potom príde na rad pokládka nového asfaltového koberca,“ uviedol riaditeľ Technických služieb mesta Rožňava, Mikuláš Gregor.

„Z tohto dôvodu žiadame obyvateľov mesta, aby boli počas vykonávaných prác tolerantní a trpezliví,,“ doplnil na záver Gregor.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Rožňavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM