Peter Simon Kultúra

V Rožňave koncertovala finalistka Americkej X Factor: Jej spev roztancoval publikum

Nedávno na doskách Mestského divadla Actores v Rožňave predviedla svoj talent finalistka Americkej speváckej súťaže a čestná občianka mesta Rožňava speváčka Nicole Lillie McCloud.

Ilustračný obrázok k článku V Rožňave koncertovala finalistka Americkej X Factor: Jej spev roztancoval publikum
Zdroj: Dnes24.sk

Speváčka sa po dlhšej dobe opäť vrátila na Slovensko a tak nemohla vynechať ani návštevu mesta Rožňava, ktoré už pozná z predošlých rokov. Počas svojej návštevy sa rozhodla odspievať zopár piesní zo svojho repertoára aj obyvateľom mesta a blízkeho okolia. Ako to na koncerte vyzeralo? Boli sme sa tam samozrejme pozrieť aj my.

„Sme radi, že sa sem po dlhšej dobe Nicole vrátila. Jej vystúpenie je hudobným zážitkom s kopou energie. Stretli sa tu kvalitní hudobníci a ešte lepšia speváčka,“ prezradil herec a manažér divadla Róbert Kobezda. Ako ďalej uviedol, aj keď je speváčka zo zámoria, nemala a nemá žiadne veľké požiadavky a komunikácia s ňou je úplne bezproblémová.

Speváčka zaspievala rôzne hity, do ktorých vniesla temperament a svoj talent. Publikum sa tiež do spievania pustilo a napokon na záver vystúpenia si so speváčkou diváci aj zatancovali. „Diváci boli skutočne skvelí, plný energie. Vyzerali byť, že sa im to skutočne páči a niektorí poznali aj texty, tak sme si spoločne zaspievali. Som šťastná, že som sa sem mohla po dlhšej dobe vrátiť. Momentálne mám rušné obdobie, cestujem po svete a robím malé koncerty,“ povedala pre Rožňava 24 speváčka Nicole Lillie McCloud.

V kapele, ktorá robila speváčke doprovod hral na klávesy známy Rožňavčan Arpád Farkaš, ktorý, dá sa povedať, koncertuje s Nicole už zopár rokov, ak sa nachádza na Slovensku. Podľa jeho slov je to najlepšia speváčka, s ktorou mohol niekedy účinkovať na koncerte. „Som rád, že som ju mohol doviesť už tretíkrát do Rožňavy a týmto chcem poďakovať aj divadlu Actores za spoluprácu,“ povedal po koncerte hudobník Arpád Farkaš.

V galérii nájdete fotky a videoreportáž z vystúpenia Nicole Lillie McCloud, kde nám prezradila toho viac. Želáme príjemné sledovanie.

Foto: Eva Potočná

Koncert NICOL LILLIE McCLOUD v Rožňave
1
Galéria
Koncert NICOL LILLIE McCLOUD v Rožňave
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM