Webnoviny - Krimi

V pekárni prerazil strop, aby z kancelárie ukradol 4000 eur

Vyrazil dva stropné panely a dostal sa do kancelárie. Tu vypáčil dvere a tak sa dostal do druhej nezamknutej kancelárie, z ktorej ukradol hotovosť 4 000 eur.

Na Požiarnickej ulici v Košiciach sa v čase od 8. januára 13:45 do 9. januára 12:45 neznámy páchateľ vlámal do pekárne. Vyrazil dva stropné panely a dostal sa do kancelárie. Tu vypáčil dvere a tak sa dostal do druhej nezamknutej kancelárie, z ktorej ukradol hotovosť 4 000 eur. Majiteľovi spôsobil celkovú škodu 4 100 eur. Agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Z bytu ukradol peniaze a šperky za viac ako 20000 eur Krádež v byte na Zupkovej ulici v Košiciach sa vyplatila neznámemu páchateľovi, majiteľke spôsobil škodu za 20 500 eur. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, v čase od vlaňajšieho 6. decembra do 8. januára vnikol do bytu, zo skrinky v kuchyni ukradol obálku s hotovosťou 500 eur a zo skrinky v spálni si vzal štyri dámske prstene a jednu obrúčku zo žltého kovu. Z kufríka v spálni potom ešte zobral dvanásť súprav šperkov zo žltého i bieleho kovu a iné šperky – náramky, retiazky, prstene a brošne.

Z hotelovej izby ukradol hotovosť, mobily a notebook Dvaja hoteloví hostia nebudú v dobrom spomínať na uplynulý víkend v rekreačnej oblasti Čingov pri Smižanoch v okrese Spišská Nová Ves. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, neznámy páchateľ v sobotu večer prekonal zamknuté balkónové dvere izby na 1. poschodí hotela v rekreačnej oblasti Čingov a ukradol hotovosť 233 eur, dva mobilné telefóny, dva USB kľúče a notebook. Dvom poškodeným majiteľom vecí a majiteľovi hotela spôsobil škodu za 2 135 eur.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM