Radka Deckerová Futbal

V krajskom kole chlapcom chýbal jeden zápas na postup

Chlapcom zo ZŠ Zakarpatskej 12 v Rožňave sa na obvodnom i okresnom kole veľmi darilo. Podarilo sa im postúpiť na krajské majstrovstvá Slovenska v malom futbale ročník 1999 a mladší.

Do Trebišova cestovali chlapci s veľkou chuťou vyhrať všetky zápasy a postúpiť tak na majstrovstvá Slovenska. Prvý zápas chlapci nastúpili proti mužstvu z Košíc kde sme vyhrali 7:1.

V druhom zápase sa stretli s mužstvom zo Spišskej Novej Vsi, toto mužstvo bolo do našej skupiny nasadené ako TOP. V každej z troch skupín bolo jedno mužstvo TOP. V našej A skupine to bola Spišská, v B skupine Trebišov a v C Michalovce. Presne tieto tri mužstvá postúpili aj do finálovej časti.

Proti Spišskej sa chlapcom do polčasu darilo kde prehrávali len 3:1. No po zmene strán sa trošku zariskovalo a vsadilo sa na útočnú taktiku. Tá bohužiaľ nevyšla a dostali ešte 3 góly.

Tretí zápas chlapci nastúpili proti hráčom z Moldavy, ktorých porazili tesne 4:3 a tak skončili na druhom nepostupovom mieste v skupine.

Menný zoznam chlapcov, ktorý sa zúčastnili turnaja: Gömöri Oliver 6.A Kelemen Marko 6.A Ogurčák Marek 6.A Sýkora Michal 6.A Gecelovský Tomáš 5.A Harabin Brian 6.B Répászky Erik 5.A Džačár Dávid 5.A Vaško Filip 7.A Plošnica Martin 7.A

futbal_kraj
47
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM