Peter Simon Kultúra

V júni sa je na čo tešiť: TOP päť akcií, ktoré nás čakajú v Rožňave

Čochvíľa je tu jún. A je sa na čo tešiť. V Rožňave sú v pláne rôzne lákavé podujatia. Týchto 5 radíme medzi najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku V júni sa je na čo tešiť: TOP päť akcií, ktoré nás čakajú v Rožňave
Zdroj: Festival Slovenské hrady

Medzinárodný deň detí v Gombaseku

1. jún 2017 od 9:00 hod., Areál jaskyne v Gombaseku
K príležitosti Medzinárodného dňa detí si pracovníci Gombaseckej jaskyne pre najmenších pripravili zaujímavý program organizovaný v termíne 1. júna 2017. V programe bude i objavovanie podzemného sveta.

Poľovnícky deň v Betliari

2. jún 2017 od 10:00 hod., Kaštieľ Betliar
SNM – Múzeum Betliar usporiada v spolupráci s Lesmi Slovenskej republiky, odštepný závod Rožňava 2. júna už štvrtýkrát Poľovnícky deň v areáli historického parku kaštieľa, kde si pripomenieme 50. výročie obnovenia zvernice. Návštevníci podujatia budú mať jedinečnú možnosť vidieť a porovnať pôvodné historické trofeje z Betliara, ilustrované dobovými fotografiami z poľovačiek, so súčasnými trofejami.

Juniáles v Dobšinej

3. jún 2017 od 9:00 hod., Futbalový štadión, Dobšiná
Tradičné podujatie s názvom Juniáles z príležitosti Medzinárodného dňa detí. Podujatie bude otvorené o deviatej hodine na futbalovom ihrisku v Dobšinej širokým výberom súťaží pre deti, ktoré budú zamerané na šikovnosť, postreh a aj kreativitu.

Sniper´s Fight Night

3. jún 2017 od 19:00 hod., Športová hala, Rožňava
V Rožňave sa uskutoční noc bojov. V športovej hale sa ukážu ostrieľaní muži v súboji priamo v ringu. Sniper´s Fight Night, sa uskutoční už 3. júna v športovej hale. Vstupné 10 eur, na mieste 12 eur a VIP stôl 150 eur. Rezervácie si môžete uplatniť na 0918 246 233. Príď­te podporiť vášho favorita.

Medzinárodné majstrovstvá SR v silovom trojboji

17. jún 2017 od 9:00 hod., OKC, Rožňava
Zavítajte aj vy na medzinárodné majstrovstvá SR v silovom trojboji, tlaku na lavičke a mŕtvom ťahu, ktorých partnerom je aj naše mesto.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM