Peter Simon Krimi

Už týždeň po nej niet stopy: Stratenú Ľudmilu z Dobšinej (21) stále nenašli!

Už týždeň ubehol od doby, keď sa mladá študentka Ľudmila z Dobšinej stratila bez jedinej stopy. Zúfalé pátranie tak pokračuje.

Ilustračný obrázok k článku Už týždeň po nej niet stopy: Stratenú Ľudmilu z Dobšinej (21) stále nenašli!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Bol piatok 24.októbra, keď sa 21-ročná študentka vybrala z jedného z nitrianskych disko barov. Údajne sa mala vybrať za svojim priateľom, ktorý žije neďaleko mestského parku. Od tejto chvíle sa nikomu neozvala. Rodina a priatelia sú zúfalí.

Už počas nasledujúceho dňa sa začalo veľké policajné pátranie. Neskôr sa k pátracím skupinám pripojili aj psovodi z okolia Levíc. Policajti prehľadávajú každý krík, nazerajú do otvorených kanálov a na dôkladné prezretie sa chystalo aj koryto rieky Nitra. Do pátrania po mladej Ľudmile Klementovej sa okrem polície zapojila aj rodina a priatelia strateného dievčaťa. Sociálne siete a ulice Nitry zaplnili podobizne nezvestnej dievčiny s popisom a kontaktnými informáciami.

Počas pátrania sa nenecháva nič na náhodu. Postupne sa prehľadáva terén, potenciálne cesty, ktorými sa mladé dievča mohlo vydať z baru, ale aj rôzne opustené budovy. „Informácie o nezvestnej sme dostali priamo od polície. Najprv prezreli kamerové záznamy a na základne toho prehľadávame určené úseky. Samozrejme nemôžeme vylúčiť nič. Ani to, že je živá, no ani to, že už nežije. Ide tu o čas. Noci sú už veľmi chladné a vieme, že od 17:00 až do rána sa už objavujú mrazy. Ide tak o každú minútu,“ prezradil nám počas pátracej akcie Alexander Berek, riaditeľ Špeciálnej kynologickej záchrannej služby Slovakia.

Pátranie po stratenej Ľudmile z Dobšinej
8
Galéria
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM