Peter Simon Správy

Už sa to začína: Kandidatúru na primátora mesta ohlásil ďalší Rožňavčan, FOTO

Kandidatúru na primátora nášho mesta ohlásil ďalší Rožňavčan. Ako prvý sme ho vyspovedali. Foto a info v článku. Zahlasujte v našom malom prieskume!

Ilustračný obrázok k článku Už sa to začína: Kandidatúru na primátora mesta ohlásil ďalší Rožňavčan, FOTO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Na svete je meno ďalšieho kandidáta na primátora Rožňavy. Ten pre náš web oficiálne ohlásil kandidatúru, a my sme ho v krátkosti vyspovedali. V radoch Rožňavčanov sa o osobe už dlhšie pošuškávalo, že by mohol kandidovať.

Jedná sa o momentálneho poslanca mestského zastupiteľstva, Ľubomíra Takáča (40), ktorý na poslaneckej stoličke ako náhradník vystriedal odstúpeného Milana Capáka.

Ako Takáč, ktorý kandiduje ako nezávislý pre Rožňavu 24 prezradil, z funkcie primátora mesta by vedel presadiť v spolupráci s občanmi vyriešenie nedostatkov v Rožňave, Rožňava Bani a Nadabulej.

„Nepáči sa mi, že naše mesto nevyčerpá všetky možnosti čerpania Eurofondov a dotácií pre kvalitnejší život nás všetkých. Ak by som uspel, spravím všetko preto, aby som nesklamal a nestratil do mňa vloženú dôveru,“ povedal a v zápätí doplnil.

„Za predpokladu, že získam mandát primátora by som sa pokúsil rozšíriť pracovné miesta v našom meste pre širokú skupinu obyvateľov, napr. aj opätovným založením mestského stavebného podniku, vo vlastnej réžii vybudoval celoročné zážitkové kúpalisko, klzisko, ktoré bude funkčné aspoň osem mesiacov v roku, podporil kultúru a šport. Za spolupráce mestských podnikov a ich pracovníkov vybudoval cyklotrasy prepájajúce okolité obce. Zmenil poplatky za parkovanie a vytvoril nové parkovacie plochy na sídliskách. Znížil poplatky v škôlkach, poplatky za rôzne záujmové voľnočasové aktivity pre deti a mládež,“ hovorí vo svojom stanovisku pre náš portál nezávislý kandidát na primátora, Ľubomír Takáč.

Na otázku, z čoho sa chystá financovať kampaň, povedal. „Na kampaň použijem výhradne vlastné zdroje,“ spresnil a dodal. „Naše mesto potrebuje primátora, ktorý dokáže mesto doviesť k prosperite a zvýšiť kvalitu života všetkých občanov,“ povedal na záver Ľubomír Takáč.

Článok pokračuje pod fotkou!

Koho by ste z momentálnych dvoch kandidátov na primátora Rožňavy volili?

Titulná foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM