Peter Simon Kultúra Kultúra

Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Rožňave a okolí

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Rožňave a okolí zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Rožňave a okolí
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Veľkonočné tvorivé dielne

14. marec 2016 od 8:00 hod., Galéria Baníckeho múzea, Rožňava
Banícke múzeum v našom meste pozýva na Veľkonočné tvorivé dielne. Návštevníci majú možnosť využiť rôzne techniky zdobenia vajíčok a vlastnú výrobu Veľkonočných ozdôb. Akcia potrvá do 23. marca vždy od 8:00 hod do 16:00 hod.

Motivačná prednáška s Pavlom „Hiraxom“ Baričákom

16. marec 2016 od 18:00 hod., Radnica, Rožňava
Autor mnohých bestsellerov, básní, cestopisov a série knižiek Šlabikár šťastia prichádza do Rožňavy v sprievode hudobníkov: Juraj „Ďuri“ Hnilica (známy aj z programu Československo má talent) a Michal Kulich. Predaj lístkov Pizza Micio Sauna Bar.

Jarné spevy

16. marec 2016 od 18:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Ďalší folklórny večer z cyklu „U nás taká obyčaj“ rozozvučí Dom tradičnej kultúry v stredu 16. marca 2016 od 18:00 hod. Gemerskými jarnými spevmi a zvykmi. Hovoreným slovom a jarnými piesňami s folklórnou skupinou Gočovan z Gočova vyprevadíme za dedinu strigu, či Hejhanu. V mlyne ju utopíme a starú zimu vyženieme z polí.

Kino Apollo

17. marec od 19:00 hod. – ŠTVRTKOVÉ KINO
To dievča musíš milovať – komédia USA 2014 93 min. MP12 2 eurá. Réžia: Peter Bogdanovich Hrajú: Owen Wilson, Imogen Poots, Will Forte, Jennifer Aniston, Quentin Tarantino. Bláznivá komédia v old school štýle, ktorá stavila na výborných hercov v presných rolách, vtipné scény, trefné dialógy, nečakané situácie a milé patálie.

Beseda spisovateľka z Rakúska

18. marec 2016 od 17:00 hod., knižnica, Rožňava
Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave privíta v priestoroch na Lipovej ulici spisovateľku žijúcu v zahraničí Camille Labas. Beseda so Slovenkou žijúcou v Rakúsku sa uskutoční pre širokú verejnosť pri príležitosti mesiaca knihy.

POLICAJNÁ PÁRTY

18. marec 2016 od 21:00 hod., Times club, Rožňava
Po roku tu máme opäť úspešnú POLICAJNÚ párty so sexi hosteskami. Čaká Vás DJ MANO / DJ PEET, VODKA džús za 1€ po celú noc, krásne ženy, prvých 200 návštevníkov vodka drink zadarmo, súťaže a zaujímavé ceny a prekvapenie.

Výstup na Veľký vrch-Télkiűző séta

19. marec 2016 od 8:00 hod., Plešivec
Obec Plešivec a DHZO Plešivec, Vás srdečne pozýva dňa 19.marca na „zdravotnú“ prechádzku po Plešiveckej planine. Stretnutie pri budove DEPA o 10:00 hod. Cieľom túry je strieška na lúke Tisztás töbör. O občerstvenie je postarané.

Expedičná kamera 2016

19. marec 2016 od 18:00 hod., Kultúrny dom, Dobšiná
Počas festivalu vystúpite na 82 vrcholov, navštívite Himaláje, dozviete sa čo-to o riekach Karun a Colorado a spoznáte africký kmeň Suri.

Kino Apollo

20. marec od 16:00 hod. – RODINNÁ NEDEĽA
Oggy a šváby – animovaný/komédia Francúzsko 2013 80 min. MP 2 eurá. Réžia: Olivier Jean Marie. Filmová verzia skvelého seriálu poteší každého. Večný súboj kocúra Oggiho s charizmatickými švábmi nepotrebuje slová, stačí dobrá animácia a situačný humor.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM