Peter Simon Správy

Toto musíte vidieť a počuť! Talentovaná Rožňavčanka Miriam (18) má zlato v hrdle!

Študentka rožňavského gymnázia ukázala svoj neskutočný talent. O tom, že spievať vie, niet pochýb. Nedávno sa jej splnil sen a svetlo sveta uzrel videoklip. Oplatí sa kliknúť!

Ilustračný obrázok k článku Toto musíte vidieť a počuť! Talentovaná Rožňavčanka Miriam (18) má zlato v hrdle!
Zdroj: YouTube.com

Svoj talent nezaprie. Mladá študentka Miriam Gallová (18) odspievala súkromný koncert. Teraz však svetlo sveta uzrel aj jej prvý videoklip, z ktorého behá mráz po chrbte.

Ako pre náš web uviedla, celý nápad vznikol vďaka jej letnému koncertu. Posunúť koncert na inú úroveň, nahrať ho a spracovať do klipov prišiel od Lukáša Ďurána. „O krásny vizuál sa postaral práve on, hudbu spracovala a editovala šikovná Peťa Bangóová. Song Everyday is Christmas od Sii bol poslednou pesničkou celého koncertu, a keďže sa blížia Vianoce, napadlo nás využiť práve tento videoklip ako prvý, ktorý dáme von,“ hovorí Miriam.

Následne doplnil, že na klavíri jej asistovala talentovaná Sofi Szakalová, s ktorou hrávali v školskej kapele v ZUŠ. „Keďže sme si neuveriteľne sadli, hrávali sme si nejaké skladby aj pomimo skúšok. Bez váhania som ju pozvala na svoj koncert. Konečne sme mohli dostať naše pesničky aj za múry skúšobne,“ doplnila s úsmevom talentovaná speváčka.

Klip si môžete pozrieť pod článkom.

„Som nesmierne rada, že sme to konečne pustili do sveta, toto bol vždy môj sen. Za dva dni dosiahol klip, pre mňa veľmi potešujúcich, viac ako tisíc videní. Vďaka Lukášovi a Peti a ich profesionálnemu prístupu, má klip krásny obraz, zvuk, a vyžaruje presne to, čo som od môjho prvého, ešte tomu vianočného, cover videa očakávala. Lásku k hudbe. Určite to nebolo prvé a posledné video z tohto koncertu. Po sviatkoch plánujeme zverejniť ďalšie skladby, aj nejaké moje autorské. Veľmi sa na to teším,“ uviedla pre Rožňavu 24 na záver Miriam Gallová.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Rožňavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM