Radka Deckerová Rôzne

Top 5: Najlepšie aplikácie pre tvoj Android

Prinášame pre vás top 5 aplikácií, ktoré by nemali určite chýbať vo vašom zariadení. Všetky aplikácie si môžete zadarmo stiahnuť v aplikácií Google Play, ktorú spustíme jednoduchým prihlásením sa cez vaše gmail konto.

Ilustračný obrázok k článku Top 5: Najlepšie aplikácie pre tvoj Android
Zdroj: TASR

1. Kingsoft Office 5.2.2 (Free)

Je to jedna z najlepších office aplikácií, ktorá je dostupná zadarmo. Umožňuje vám prezerať a upravovať dokumenty vo formátoch DOC, DOCX, TXT, XLS, XLSX, PPT aj PPTX. Kingsoft Office hravo zvláda aj pokročilé excel tabuľky či prezentácie.

2. AlpineReplay Ski & Snowboard

Aplikácia vhodná pre lyžiarov a snowboardistov. Pomocou aplikácie AlpineReplay Ski & Snowboard si môžete merať a zaznamenávať svoju rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie alebo čas strávený na zjazdovke. Keby ste chceli podrobné štatistiky zo svojho lyžiarskeho dňa alebo z celej sezóny nájdete ich na webovej stránke AlpineReplay.com. S touto aplikáciou môžete natáčať aj videá, do ktorých sa priamo vkladá napríklad aktuálna rýchlosť.

3. Snapseed

Ak aj vyhľadáte aplikáciu na pokročilé editovanie fotografií, tak je tu Snapseed. Hoci nie je v ponuke táto aplikácia dlho, svojou kvalitou a možnosťami si získala množstvo fanúšikov a používateľov. Na úpravu fotiek máte obrovské množstvo možností, ktoré vám umožnia premeniť každú fotografiu na takú, akú si predstavujete.

4. Dropbox

Aj keď táto aplikácia je k dispozícii už nejaký čas, u používateľov si až postupne našla svoje miesto. Ak ho ešte nemáte nainštalovaný, mali by ste tak spraviť okamžite. Ide o úložisko alebo zberňu, ktorá ponúka výborné funkcie ako automatický upload fotografií či správu celých priečinkov, cez ktorú môžete bezdrôtovo synchronizovať súbory s vašimi mobilnými zariadeniami.

5. Nike Training Club

Nový tréningový program od spoločnosti Nike. Vyskúšajte si túto aplikáciu Nike Training Club, ktorá vám prináša až 114 cvičení vytvorených pre spoločnosť Nike s tými najlepšími trénermi a profesionálnymi športovcami.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM