Milan Jusko Rôzne

To bola pecka! Na jednom mieste 320 harleyákov

Ťažko by ste hľadali muža bez ohľadu na vek, ktorý by netúžil vlastniť motorku Harley Davidson. V Prešove si mali možnosť na týchto prekrásnych strojoch zajazdiť všetci záujemcovia. Stačilo iba vlastniť vodičský preukaz.

Pri prešovskej Mestskej hale zaparkoval kamión plný motoriek Harley Davidson. Začal týmto šnúru predvádzacích jázd, ktorá pokračuje cez Poľsko, Čechy, Maďarsko, Rusko a končí späť v Poľsku.

„Harley to je značka, ktorá má obrovskú históriu. Je na svete už 109 rokov a je to životný názor, postoj. Je to o slobode, užiť si nie len prácu, ale i voľný čas.“ vyznal sa Michal Fric, marketing manager pre strednú a východnú Európu.

Zajazdiť si mohol ktokoľvek, kto vlastní vodičské oprávnenie sk a zaregistroval sa. Potom už len vysadol do sedla a mohol si vychutnať jazdu na týchto unikátnych strojoch. Za dva dni si takúto parádnu jazdu užilo asi 320 motorkárov.

Organizátori mysleli aj na záujemcov bez vodičského preukazu a nainštalovali trenažér, ktorý verne simuloval jazdu na motocykli. Krásne stroje mnohým doslova učarovali. „Veľa ľudí keď na motorku sadne, už z nej nechce zosadnúť“ konštatoval M. Fric.

presov24 VIDEO: Milan Jusko

To bola pecka! Na jednom mieste 320 harleyákov
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM